Search
Close this search box.
Search

Πίσω ολοταχώς από Μητσοτάκη – Εγκαταλείπει το αίτημα για εκλογές – Όλο το παρασκήνιο

Πριν 8 έτη

Αν παρατηρήσει κανείς προσεχτικά τις δυο τελευταίες ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΕΒ και στο Συνέδριο του Economist το βράδυ της Τετάρτης θα παρατηρήσει ότι δεν ανέφερε πουθενά το αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Μπορεί και στις δυο ομιλίες του να περιέγραφε τι θα κάνει η ΝΔ ως κυβέρνηση και πόσο κακό κάνει η σημερινή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν επανέφερε το αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πως το αίτημα για εκλογές αυτή την περίοδο δεν οδηγεί πουθενά ειδικά όταν όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν πως οι πολίτες παρά την άσχημη εικόνα που έχουν για την κυβέρνηση δεν θέλουν πρόωρες κάλπες.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ ζητούσε εκλογές για να συσπειρώσει το κόμμα του κυρίως αλλά φαίνεται πως δεν οδηγεί πουθενά αφού αυτό που εισπράττουν πολλοί πολίτες είναι ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη Συγγρού είναι πως θα έρθει πιο γρήγορα στην εξουσία.

Το αίτημα για πρόωρες κάλπες για την ώρα μπαίνει στο συρτάρι και θα ξαναβγεί το φθινόπωρο αφού στη Συγγρού θεωρούν ότι τότε θα είναι και κοινωνικό αίτημα καθώς οι πολίτες θα αντιληφθούν τα βαριά μέτρα.

Πέρα όμως από αυτό οι πληροφορίες λένε πως και οι εταίροι θέλουν σταθερότητα στην χώρα μας για να ολοκληρωθούν οι αξιολογήσεις και να προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα και διαμηνύουν πως η Aξιωματική Aντιπολίτευση δεν μπορεί να ζητάει κάθε τρεις και λίγο εκλογές. Και φαίνεται πως στη Συγγρού το πήραν το μήνυμα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.