Search
Close this search box.
Search

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ – Διαδέχεται τον Σάκη Ιωαννίδη

Πριν 8 έτη

Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Σάκη Ιωαννίδη από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, δεν αφήνει ακέφαλη τη γαλάζια νεολαία, καθώς καθήκοντα προέδρου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τσώκος.

Όπως προβλέπει το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της οργάνωσης, διαδέχεται τον παραιτηθέντα Πρόεδρο έως και τις 20 Μαρτίου.

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Τσώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος (2006), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2008), όπου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας.

Από το 2007 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα εκπόνησης Γεωλογικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών για τεχνικά έργα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει από τα φοιτητικά του χρόνια την ενασχόληση με τα κοινά, είχε την τιμή να διατελέσει Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωλογικού, Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.