Search
Close this search box.
Search

Ποιος γαλάζιος υπουργός μπήκε στην “μαύρη λίστα” του Μητσοτάκη (εικόνες & video)

Πριν 8 έτη

“Πυρ και μανία” με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρώντας ότι ο πρώην υπουργός, βουλευτής της Β΄ Αθήνας και γόνος ενός από τα προβεβλημένα “γαλάζια τζάκια”, δημιουργεί με την προσωπική στάση του προβλήματα στην αλλαγή εικόνας που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία.

Τελευταίο κρούσμα που ίσως ξεχείλισε και το ποτήρι, φαίνεται ότι ήταν οι νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις μυκονιάτικες εξορμήσεις του Βαρβιτσιώτη παρέα με αιθέριες υπάρξεις, την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ  περιοδεύει στις λαϊκές συνοικίες του Λεκανοπεδίου, προκειμένου να επανασυνδέσει το κόμμα με την κοινωνία.

                     Το βίντεο από το mykonos TV

Η εικόνα του Βαρβιτσιώτη κρίθηκε ότι ήταν προκλητική και προκάλεσε την έκρηξη του Μητσοτάκη στην προχθεσινή συνεδρίαση με τους συντονιστές του κοινοβουλευτικού έργου, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις

Ο Κυριάκος δεν κατονόμασε τον Μιλτιάδη, αλλά όλοι αντελήφθησαν ότι αυτόν στόχευαν οι αρχηγικές βολές  για προσωπικές  συμπεριφορές και στάσεις που εμποδίζουν τη δική του προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estate
Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estatevarvitsiotis-syntrofos5

Πρόκειται, ουσιαστικά, για προειδοποίηση που οδήγησε τους περισσότερους συντονιστές στην εκτίμηση ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρίσκεται εκτός πλάνων της ηγεσίας στον επόμενο εσωκομματικό ανασχηματισμό, που μπορεί να μην αργήσει. Σημειώνεται ότι ο Βαρβιτσιώτης έκανε όνειρα ακόμη και για αντιπρόεδρος της ΝΔ, όπως τουλάχιστον έλεγαν στο  γαλάζιο επιτελείο την περίοδο που προέδρευε της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.