Search
Close this search box.
Search

Περίεργα πράγματα… – Ποιος γνωστός δημοσιογράφος ζητά συγγνώμη από το Μαξίμου και γιατί

Πριν 9 έτη

Πριν λίγες εβδομάδες, αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει δημοσίευμα του τύπου, πως δυο υπουργοί της κυβέρνησης, διατηρούν γραφείο στο οποίο εξυπηρετούν με το αζημίωτο χάρες στους πολίτες, κοινώς ρουσφέτια.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ 8.12

Το δημοσίευα του “Βηματοδότη”, είχε συνεχίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου από τη στήλη του στα “ΝΕΑ”, στο οποίο κατονόμαζε τους δυο εν λόγω υπουργούς. Επρόκειτο για τους Νίκο Παππά και Χρήστο Σπίρτζη.

Οι δύο υπουργοί είχαν αντιδράσει άμεσα  με κοινή τους ανακοίνωση, τονίζοντας πως «αναρίθµητοι χαρακτηρισµοί, αβάσιµα υπονοούµενα και συκοφαντίες συνθέτουν ένα εµετικό σκηνικό που χαρακτηρίζει τους εµπνευστές του και τη διαχρονική πορεία τους», τονίζοντας πως «αυτές οι επιθέσεις είναι συστηµατικές. Όσες πιέσεις και να ασκηθούν, αυτή η κυβέρνηση και τα στελέχη της δε θα παρέµβουν στη δικαιοσύνη για να τους διευκολύνουν τα συγκροτήµατα της διαπλοκής. Εµείς έχουµε συνηθίσει να µας χτυπούν, αυτοί δεν έχουν συνηθίσει να ελέγχονται. Καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν». Και καταλήγουν: «Αυτά ως προς την πολιτική. Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη».

Μετά από την αντίδραση τόσο του Μαξίμου αλλά και των δύο υπουργών, ο δημοσιογράφος με νέο άρθρο του, ζητά συγνώμη από τους κ. Παππά και Σπίρτζη, τονίζοντας πως τα στοιχεία δεν επαρκούσαν και πως ύστερα από καλύτερη μελέτη, κατέληξε πω δεν υφίστατο οι καταγγελίες.

img_4866_3

Σήμερα, στο ζήτημα αναφέρεται και η εφημερίδα “Αυγή” κάνοντας λόγο για “εντυπωσιακή αναδίπλωση” του δημοσιογράφου΄.

Δείτε τι γράφει η ΑΥΓΗ:

Σε μια εντυπωσιακή αναδίπλωση υποχρεώθηκε χθες από τη στήλη του «Στίγμα» στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στην “υπόθεση Παππά – Σπίρτζη».

Η ιστορία γνωστή στο πανελλήνιο: ο υπουργός Επικρατείας και ο συνάδελφός του των Υποδομών είχαν στήσει… παραμάγαζο, λέει, εξυπηρέτησης ρουσφετιών και μάλιστα με το αζημίωτο, καθώς οι ημερήσιες εισπράξεις δεν έπεφταν κάτω από τα 50.000 ευρώ. Και μόνο το νούμερο θα ήταν αρκετό για κάποιον που σκέπτεται και γράφει χωρίς παρωπίδες, προκειμένου να αντιληφθεί ότι η ιστορία από κάπου μπάζει.

Έπεα πτερόεντα και ιστορίες με δράκους γράφει χθες ο Γ. Παπαχρήστος, που χρειάστηκε πάντως τρεις ολόκληρες εβδομάδες προκειμένου να αντιληφθεί το προφανές και ενώ εν τω μεταξύ οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, αλλά και η κυβέρνηση στο σύνολό της, έχουν υποστεί καταφανέστατη ηθική βλάβη.

Τώρα πάντως που ο δημοσιογράφος αναδιπλώθηκε, υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί: Την ευφάνταστη, όσο και προσβλητική για την Αριστερά και δύο υπουργούς της, ιστορία δεν την ανακάλυψε ο περί ου ο λόγος. Είχαν προηγηθεί ο «Βηματοδότης» και εν συνεχεία ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο Γ. Παπαχρήστος. Αυτοί θα αναδιπλωθούν; Και ο βουλευτής ειδικότερα, που έπαιξε τον ρόλο του ενδιάμεσου μεταξύ των δύο δημοσιευμάτων και τον οποίον αδειάζει μεγαλοπρεπώς χθες το «Στίγμα», τι έχει να πει;

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.