Search
Close this search box.
Search

Ποιος είναι ο Ζακ Κωστόπουλος, ο νεκρός ληστής του κοσμηματοπωλείου

Πριν 6 έτη

Πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, του επίδοξου ληστή που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθεια του να διαφύγει από την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, πραγματοποίησαν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μαζί με πολλούς ακόμα πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο.

Κεντρικό σύνθημα στο πανό των διαδηλωτών ήταν: «Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία».

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, γνωστός ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, φέρεται να επιχείρησε να κλέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και στη συνέχεια χτυπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έναν ακόμη άνδρα.





Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου έχει ως εξής:

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια (ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.