Search
Close this search box.
Search

«Ράγισαν καρδιές» στο γήπεδο της Αλάνιασπορ για τον Τζόζεφ Σουράλ

Πριν 5 έτη

«Ράγισαν καρδιές» στο γήπεδο της Αλάνιασπορ, όπου διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες «αποχαιρέτησαν» τον Τζόζεφ Σουράλ, ο οποίος την Κυριακή (28/04) έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η θλίψη ήταν μεγάλη σε όλους από τα ξημερώματα της Δευτέρας, μόλις πληροφορήθηκαν για το τραγικό γεγονός. Οι συμπαίκτες του 27χρονου Τσέχου επιθετικού ήταν αδύνατο να πιστέψουν ότι δεν θα συναντιόντουσαν ξανά στην προπόνηση.


Σε άκρως συγκινησιακό κλίμα, το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση της Αλάνιασπορ αποχαιρέτησαν τον Σουράλ στο γήπεδο της ομάδας, όπου έφτασε το φέρετρο με τη σωρό του παίκτη. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, με τους παρευρισκόμενους να τονίζουν πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Πολλοί από τους συμπαίκτες του δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμους, ενώ στο τέλος του τελετουργικού άφησαν όλοι τους λουλούδια πάνω από το φέρετρο.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Λούκα Βιγιαφάνες και Τζάλμα Κάμπος ήταν μεταξύ των παικτών που αποχαιρέτησαν τον Σουράλ, ενώ για να τον τιμήσει δήλωσε “παρών” στο τελευταίο αντίο και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Καβούσογλου.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.