Search
Close this search box.
Search

Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Μητσοτάκης διαγράφει Παπαμιμίκο – Γεωργιάδη – Τι λένε οι ΟΝΝΕΔίτες

Πριν 8 έτη

Εισηγήσεις δέχεται από το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από στενούς του συνεργάτες να «κλείσει» την ΟΝΝΕΔ, είτε να την επανιδρύσει είτε να την κάνει γραμματεία του κόμματος και να διαγράψει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο μαζί με τον εκλεκτό του πρόεδρο της Οργάνωσης Βασίλη Γεωργιάδη που θεωρούνται υπεύθυνοι για τα όσα διαδραματίστηκαν στο 10ο συνέδριο της νεολαίας.

kiriakos georgiadis

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, όχι μόνο θα δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι αλλά θα αποδείξει έμπρακτα ότι η Νέα Δημοκρατία ξεκινάει από την αρχή και αφήνει πίσω τους μηχανισμούς.

Η Συγγρού εξάλλου, μέσω διαρροών από το Σάββατο κιόλας, ανέφερε πως δε θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, επιρρίπτοντας ευθύνες στον γραμματέα της Π.Ε του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου.

papamimikos

Βέβαια, η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έχει χάσει έδαφος σε επίπεδο συνέδρων εν όψει του Συνεδρίου, με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο να αυξάνει την ίδια στιγμή τις δικές του δυνάμεις μετά και από το συνέδριο της γαλάζιας νεολαίας.

Με λίγα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύει πως δε θέλει ένα κόμμα μηχανισμών αλλά στενοί του συνεργάτες, ζητούσαν το 30% της Π.Ε της ΟΝΝΕΔ και 200 Συνέδρους για το Συνέδριο από την νεολαία , όπως τουλάχιστον λένε από τη Μεσογείων.

Τελικά το γραφείο Μητσοτάκη, πήρε 20 μέλη της Π.Ε και πολύ λιγότερους Συνέδρους από την ΟΝΝΕΔ για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ.

Οι ΟΝΝΕΔίτες από την άλλη, λένε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κλείσει» το ζωτικότερο όργανο της παράταξης και το μετατρέψει σε μια γραμματεία του κόμματος καταργώντας παράλληλα και την ανεξαρτησία της οργάνωσης, θα πάρει το βάρος της απόφασής του, ενόψει και των φοιτητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

foititikesekloges-thumb-large

Την ίδια ώρα η ομάδα Παπαμιμίκου και όσοι νεολαίοι τον στηρίζουν ετοιμάζουν κείμενο καταγγελία εναντίον στη Συγγρού για τις κινήσεις που έγιναν από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ κάρτα τη διάρκεια του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά “το νόμισμα έχει δυο όψεις”.

Σε κάθε περίπτωση στη ΝΔ μαίνεται πόλεμος με το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μόλις να έχει ξεκινήσει. Και σκεφτείτε ο Παπαμιμίκος στήριξε τον Μητσοτάκη εσωκομματικά ενώ και ο νέος πρόεδρος της ΝΔ τον κράτησε γραμματέα του κόμματος στο μεσοδιάστημα μέχρι το Συνέδριο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.