Search
Close this search box.
Search

Σε Κοσιώνη, Σρόιτερ και Νασόπουλο τα φετινά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση

Πριν 8 έτη
Οι παρουσιαστές τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, Αντώνης Σρόιτερ (Alpha) και Σία Κοσιώνη (Σκάι) και ο πολιτικός συντάκτης των «ΝΕΩΝ», Διονύσης Νασόπουλος, είναι οι κεντρικοί βραβευθέντες  στην φετινή απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση σύμφωνα με πληροφορίες του 15minutes.gr.

sia kosioni

Το τέταρτο βραβείο του ιδρύματος θα απονεμηθεί σε δημοσιογράφο της Βόρειας Ελλάδας, κατά πληροφορίες στο μέλος της διοίκησης της ΕΣΗΕΜ-Θ, αθλητικογράφο Αντώνη Ρεπανά.

sroiter

Τα φετινά 33α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση θα απονεμηθούν το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου (στις 7 μ.μ.) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στην Παλαιά Βουλή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στα τέσσερα βραβεία του ιδρύματος θα προστεθεί ειδικά για την φετινή εκδήλωση κι ένα πέμπτο βραβείο προς τους συντάκτες των ΜΜΕ του Ανατολικού Αιγαίου, για τον κάλυψη  του Προσφυγικού, το οποίο θα παραληφθεί από την οικεία Ένωση Συντακτών.

unnamed

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό, οικονομικό, αθλητικό ρεπορτάζ, καθώς και σε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.