-->
19.04.2024

Στα κάγκελα ο Μητσοτάκης με τον Γραμματέα του…

Στα… κάγκελα είναι στην οδό Πειραιώς με στέλεχος του γαλάζιου οργανογράμματος που φαίνεται πως δεν μπορεί να «επιβληθεί» στους βουλευτές. Συγκεκριμένα, η υπογραφή των 16 βουλευτών της ΝΔ στην ερώτηση για το Τάμα του Έθνους ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τσιάρα.tsiaras-konstantinos
Στο Μοσχάτο πήραν φωτιά, μόλις ενημερώθηκαν ότι 16 «γαλάζιοι» βουλευτές μαζί με τους Νίκο Νικολόπουλο(!) και Δημήτρη Καμμένο(!) που καθημερινά ασκούν δριμεία κριτική και εκτοξεύουν ακόμη και ύβρεις πολλές φορές, στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνυπέγραψαν κοινή ερώτηση.
Μόλις ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε στο γραφείο του στο Μοσχάτο το πρωί της Τετάρτης έμαθε για την συγκεκριμένη κίνηση των βουλευτών του από τον Μιχάλη Μπεκίρη έγινε έξω φρενών και ζήτησε να αποσυρθούν άρον – άρον οι υπογραφές.
kasapidis-570-800x552Έτσι μπορεί η ερώτηση να κατατέθηκε από το πρωί της Δευτέρας αλλά οι υπογραφές αποσύρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Πάντως ο Τσιάρας υποστήριξε πως είχε ενημερωθεί από τον Γιώργο Κασαπίδη, που ήταν από τους εμπνευστές της ερώτησης για το Τάμα του Έθνους, και του απαγόρεψε να την καταθέσει αλλά αυτός προχώρησε.
Σε κάθε περίπτωση στο Μοσχάτο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το γενικό γραμματέα της Κ.Ο. αφού εκτός των άλλων ακόμα και όταν μιλάει ο Μητσοτάκης στη Βουλή απουσιάζουν αρκετοί βουλευτές από την ολομέλεια.

Την ερώτηση είχαν υπογράψει οι Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Βαγιωνάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Θανάσης Δαβάκης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελος Μπασιάκος, Χρήστος Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη και Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Η ερώτηση αφορά την υπόσχεση που είχε δώσει το 1829 η Εθνοσυνέλευση του Άργους σχετικά με την ανέγερση ναού του «Σωτήρος Χριστού» στην Αθήνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στο Θεό για την βοήθειά του στην επιτυχία της Επανάστασης.



Διαβάστε επίσης