Αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη ήρθαν οι επιβάτες ενός φέρι μπόουτ στην Ινδονησία, όταν το σκάφος βυθίστηκε σε λίγα λεπτά και εκείνοι βρέθηκαν να κολυμπούν στα παγωμένα νερά.
Suasana kepanikan penumpang di dalam kapal feri KM. Lestari Maju dari pelabuhan Bira, Bulukumba menuju Selayar yg nyaris tenggelam di perairan Selayar sekitar Pa’bakdilang, dekat pelabuhan Pamatata Selayar selasa siang (3/7), belum ada info resmi korban akibat kejadian ini pic.twitter.com/lyEzZSFLdx
— IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018
Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ, ανοικτά της Ινδονησίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 139 άτομα, βυθίστηκε εξαιτίας ενός ρήγματος στο κάτω μέρος του.
Το δρομολόγιο που εκτελούσε ενώνει την Μπίρα, στο νησί Σουλαγουέζι, με την Παματάτα, στο νησί Σελαγιάρ. Όμως, περίπου 15 λεπτά πριν φτάσει στο λιμάνι της Παματάρα, το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά και να βυθίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα.