Search
Close this search box.
Search

Σύσκεψη Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του – Kακοστημένο θέατρο που το αποκάλυψαν και οι δύο με πρωτοφανή κυνισμό

Πριν 7 έτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του στο γραφείο του στη Βουλή, προκειμένου να γίνει αποτίμηση των δεδομένων που διαμορφώνει η έξοδος των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι Τσίπρας και Καμμένος κάνουν τα πάντα μήπως και διασωθούν πολιτικά και τονίζουν ότι αν ο Καμμένος ήθελε πραγματικά να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα θα είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του για την ψήφο εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «πρόκειται για ένα κακοστημένο θέατρο που το αποκάλυψαν με τις κινήσεις τους και οι δύο με πρωτοφανή κυνισμό».

Οι πηγές της ΝΔ αναφέρουν πως «απόδειξη της υποκρισίας του κ. Καμμένου είναι ότι, ενώ συνδέει ευθέως την επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης με την συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα διαγράψει τους δύο αυτούς βουλευτές για να μην διαλυθεί η Κ.Ο των ΑΝΕΛ και να μην χάσει έτσι για λίγο ακόμη τα προνόμιά του ως προέδρου κόμματος».

«Αν ήθελε ειλικρινά ο κ. Καμμένος να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, θα είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και για την ψήφο εμπιστοσύνης και για την συμφωνία των Πρεσπών. Άλλωστε δεν υπάρχει προηγούμενο πολιτικός αρχηγός να επιτρέπει την ψήφο κατά συνείδηση στους βουλευτές του, σε ψήφο εμπιστοσύνης μιας κυβέρνησης» υπογραμμίζουν.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η ΝΔ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των δύο συγκυβερνητών, μιλώντας για κακοστημένη παράσταση. Συγκεκριμένα αναφέρει η ΝΔ: «Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους».

Και προσθέτει η Πειραιώς: «Γι΄αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την ΚΟ των ΑΝΕΛ».

«Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.