Search
Close this search box.
Search

Τέλος από την ΕΡΤ ο Τσακνής γιατί του ζητούσαν ευθύνες χωρίς να …έχει ιδέα!

Πριν 8 έτη

Ο Διονύσης Τσακνής τελικά έχει παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΡΤ, λόγω των περιορισμένων αρμοδιοτήτων όπως είπε, καθώς δεν έχει καμία εκτελεστική δυνατότητα.

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος αναλαμβάνει ως πρόεδρος ευθύνες για πράγματα που μπορεί να μην έχουν την έγκρισή του και αυτό ακριβώς φέρεται να είπε και στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ζήτησε να παραιτηθεί από τα θέματα και τις ευθύνες στις οποίες δεν έχει δικαίωμα υπογραφής, αλλά του «χρεώνονται» τα αποτελέσματα. Ο Διονύσης Τσακνής είπε ότι θα δεχτεί κάθε ρόλο που θα του ανατεθεί, αλλά να έχει και την πλήρη ευθύνη για την υλοποίησή του.

Η παραίτηση έγινε δεκτή…

Βέβαια το πρωί ο ίδιος διέψευδε την είδηση.  Η φημολογία ξεκίνησε δεδομένου ότι στη χθεσινή συνεδρίαση είχε οριστεί θέμα συζήτησης η «παραίτηση προέδρου από τις αρμοδιότητες που του έχουν εκχωρηθεί από την εταιρεία».   Ο κ. Τσακνής ζητούσε να παραιτηθεί από μη εκτελεστικές αρμοδιότητες, σύμφωνα με τον νόμο που διέπει τη λειτουργία της ΕΡΤ, ώστε να μην του καταλογίζονται τυχόν αρνητικά αποτελέσματα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.