Search
Close this search box.
Search

Τέσσερα άλλοθι για τις γαλάζιες απουσίες στη μάχη του Μητσοτάκη για τη διαπλοκή στη Βουλή

Πριν 8 έτη

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη μάχη για τη διαπλοκή απέναντι στον Τσίπρα χωρίς τα χειροκροτήματα των Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Ντόρας Μπακογιάννη. Η μαζική απουσία προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, αφού αρκετοί βουλευτές θεώρησαν ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν είχε τη δέουσα συμπαράσταση από τις παλαιότερες ηγεσίες.

dora_meimarΓια τον Μεϊμαράκη και την Μπακογιάννη το άλλοθι ήταν ότι βρίσκονταν με αποστολή της Βουλής στο Στρασβούργο, για την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης.venizelos Αλλά ορισμένοι παρατηρούσαν με νόημα ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος επίσης μετέχει στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του Στρασβούργου, φρόντισε την περασμένη Δευτέρα να βρίσκεται στη Βουλή και να παρέμβει επί προσωπικού ζητήματος (για την οικογένεια Μπακατσέλου).

Για την απουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά το άλλοθι ήταν το συνηθισμένο: Η θεσμική ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού δεν τους επιτρέπει να μετέχουν σε τέτοιου είδους συζητήσεις που υποβαθμίζουν τον πολιτικό διάλογο. Συνεπώς, δεν θα χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τις επόμενες φορές.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.