Search
Close this search box.
Search

Τι γράφει ο Ψυχάρης για τη συνάντηση Τσίπρα με τον Kωνσταντίνο

Πριν 8 έτη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πυροδοτεί το αφεντικό του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης, που αποκαλύπτει σήμερα συνάντηση του ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Στο κύριο άρθρο που υπογράφει στην πρώτη σελίδα του ‘Βήματος της Κυριακής”, ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας, ο οποίος βρίσκεται σε πόλεμο με το Μέγαρο Μαξίμου αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχαν συναντηθεί στην αίθουσα VIP του “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μετά την εκλογή Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τέως βασιλιάς, τον Φεβρουάριο του 2015 έκανε δημόσια δηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας” αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “The Times”, που φιλοξενεί δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

“Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία”, είπε και σημείωσε πως ο ίδιος βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημείωνε τότε το δημοσίευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια “εξορίας” και τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.