Search
Close this search box.
Search

Τι δείχνει ο “πόλεμος” Καμμένου – Δημήτρη Γιαννακόπουλου (upd & video)

Πριν 9 έτη

Κόντρα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, λόγω και της ιδιοσυγκρασίας των δύο ανδρών, ξέσπασε μεταξύ του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του ιδιοκτήτη της Βιανέξ, καθώς και αρκετών ΜΜΕ, κυρίως στον χώρο του διαδικτύου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αφορμή αποτέλεσαν οι σοβαρότατες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής (εδώ το video) κατά τη συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.giannakopoulos

Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος Έλληνας επιχειρηματίας που είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ του “Όχι” στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου και εμφανίζονταν να συγκαταλέγεται μεταξύ των ένθερμων υποστηρικτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, μόλις πριν 12 ημέρες ο κ. Γιαννακόπουλος με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων είχε ασκήσει δριμεία κριτική στις κυβερνητικές αποφάσεις για την αγορά του φαρμάκου που περιλαμβανόταν στο πολυνομοσχέδιο.

Στο επίκεντρο της κριτικής του ήταν η αλλαγή στάσης της κυβέρνησης απέναντι στη χρήση των γενόσημων φαρμάκων, σε αυτά που παράγονται στην Ελλάδα και σε αυτά των ξένων εταιρειών. Η κόντρα για τα γενόσημα και τα off patent φάρμακα χρονολογείται από περιόδου διακυβέρνησης ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του τότε να επιχειρηματολογούν υπέρ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών. Πλην, η κυβέρνηση άλλαξε πλεύση και με το πολυνομοσχέδιο που ήρθε πρόσφατα στη Βουλή επιδιώκει να μειώσει περαιτέρω τις τιμές των γενοσήμων και των φαρμάκων που έχουν χάσει την πατέντα τους, ακόμη και όσων κυκλοφόρησαν πριν το 2012.

Τι είχε πει στη Βουλή ο Δημ. Γιαννακόπουλος όπως είχε καταγραφεί από το ρεπορτάζ

 

Εξεταστική για το φάρμακο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τις ολέθριες συνέπειες που θα προκαλέσει η υλοποίηση των σχεδίων της τρόικας που θέλει διακαώς το κλείσιμο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τον οποίο οι εκπρόσωποι του λαού έχουν μετατρέψει εδώ και 5 χρόνια σε όργανο εκτέλεσης ενός «συμβολαίου θανάτου των Ελλήνων», κατ’ εντολή της τρόικας και των Γερμανών, η φωνή της αλήθειας.

Μια φωνή υπέρ της πατρίδας, υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων, υπέρ της Ελλάδας και όχι υπέρ των συμφερόντων των Ισραηλινών και των Γερμανών.

Και ήταν η φωνή του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ως πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ παρέστη στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής που συζητά το νέο πολυνομοσχέδιο και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Κάτι που – δυστυχώς – δεν τόλμησαν μέχρι τώρα να πουν ποτέ, αυτοί που εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό για να προασπίσουν τα συμφέροντά του. Αυτοί που άλλα έταζαν προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά. Αυτοί που αρνούνται να δεχτούν πως για κάθε ένα ευρώ που δαπανάται για το χώρο της υγείας στο ελληνικό φάρμακο, προστίθενται 3.42 ευρώ στο ΑΕΠ της χώρας μας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε κυβέρνηση και αντιπολίτευση προ των ευθυνών τους, καθιστώντας τους απόλυτα υπεύθυνους και τους 300 που σήμερα εκπροσωπούν τους Έλληνες στην Βουλή, για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τη χώρα, αλλά και 11.000 εργαζομένους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, η ψήφιση της διάταξης που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, κατ’ εντολή του Τζουζέπε Καρόνε και της τρόικας που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ισραηλινών. Και το είπε ωμά… «Οποιοιδήποτε παρακολουθούν τον τομέα του φαρμάκου και το τι έχει γίνει, αν δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα είναι είτε στημένοι, είτε βλάκες, είτε άσχετοι…».

Ο αντιπρόεδρος της κορυφαίας ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας δεν δίστασε να μιλήσει με ονόματα και να δείξει τους «υπεύθυνους» για όσα έχουν διαπράξει μέχρι σήμερα οι δανειστές, υλοποιώντας σε συνεργασία με Έλληνες πολιτικούς, τα ύποπτα σχέδιά τους, που στόχο έχουν να διαλυθεί το ελληνικό φάρμακο και να γεμίσουν τα ράφια των φαρμακείων και τα νοσοκομεία με αμφίβολης ποιότητας γενόσημα εταιρειών ισραηλινών συμφερόντων.

Η ομιλία του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε τεράστια αίσθηση και έστειλε προς τους 300 της Βουλής το μήνυμα της οργής που επικρατεί και στο χώρο της υγείας, αφού 11.000 εργαζόμενοι θα μείνουν στο δρόμο, αν δεν αποσυρθεί η διάταξη που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για τις νέες μειώσεις στις τιμές των εκτός πατέντου φαρμάκων και γενοσήμων.

«Να είσαστε βέβαιοι ότι το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό φάρμακο, θα έρθουν αυτοί στη χώρα μας. Και κάποια στιγμή θα αποδειχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ.

Και έσπευσε ο κ. Γιαννακόπουλος να ενημερώσει άπαντες από το βήμα της Βουλής πως όταν έρθει η στιγμή που θα δρομολογηθεί η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το φάρμακο, θα μάθουν όλοι οι Έλληνες αν και με ποιο τρόπο Λοβέρδος, Σαμαράς, Παπασταύρου, Μιωνής και Ντέιβιντ Χάρις εξυπηρέτησαν τα ξένα και όχι τα ελληνικά συμφέροντα… Και τους έθεσε για μια ακόμη φορά προ των ιστορικών ευθυνών τους σημειώνοντας στον επίλογο της ομιλίας του: «Τότε, όμως, που όλα αυτά τα οποία λέω σήμερα θα αποδειχτούν, δυστυχώς τα εργοστάσιά μας δεν θα υπάρχουν. Θα έχουν κλείσει, όπως έχουν κλείσει κλωστοϋφαντουργίες, όπως δεν έχουμε πλέον αγρότες,  όπως δεν έχουμε τίποτα. Αν αυτό θέλετε, το βράδυ της Παρασκευής ψηφίστε “ναι”, αλλά να είσαστε έτοιμοι για την μήνιν του κόσμου και να ξέρετε ότι κανένας δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί ότι δεν γνώριζε. Σας τα είπαμε, τα στοιχεία σας τα έχουμε δώσει και θα είσαστε υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό».

Και φτάσαμε στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου 

 

Μετά τις καταγγελίες Καμμένου στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις καταγγελίες Καμμένου, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, πως “με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτιστήκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης”, ενώ από το περιβάλλον του επιχειρηματία έγινε γνωστό πως “υπάρχουν sms που έχει και ο Γιαννακόπουλος από τον Καμμένο”….

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός της απάντησης που έδωσε άμεσα στον Πάνο Καμμένο, επανήλθε με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα newsbomb.gr, της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

Διαβάστε τι γράφει:

Για μια ακόμη φορά το Newsbomb.gr μπαίνει στο στόχαστρο της «εξουσίας» και γίνεται αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων, προκειμένου να πάψει να πράττει καθημερινά, αυτό που υποτίθεται πως είναι υποχρεωμένοι και εξουσιοδοτημένοι από τον ελληνικό λαό, να πράττουν, εκείνοι που διαχρονικά επιχειρούν να επιβάλλουν την «υποταγή» στα δικά τους συμφέροντα.

Γνωρίζουν καλά όλοι εκείνοι που τάσσονται διαχρονικά απέναντι στο Newsbomb.gr πως δεν είμαστε εμείς αυτοί που αλλάζουμε τις θέσεις μας και δυστυχώς για εκείνους, έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να αποδεικνύουμε ανά πάσα στιγμή τα γραφόμενά μας.

Γνωρίζουν ακόμα καλύτερα, πολλοί μάλιστα εξ αυτών και από πρώτο… χέρι, πως το Newsbomb.gr λειτουργεί με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια ως προς την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας.

Γνωρίζουν, επίσης, πως από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας αυτού του διαδικτυακού Μέσου, ήταν ξεκάθαρες οι δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό.

«Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν εκπροσωπούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν ξεπουλάμε την Ελλάδα, αγωνιζόμαστε ωστε ο λαός μας να έχει τη δική του φωνή αντίστασης, απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει μετατρέψει σε στάση ζωής την επιβολή του αργού θανάτου στους Έλληνες…».giannakopoulos1

Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει για πάντα, η δική μας κόκκινη γραμμή, μια γραμμή που δεν πρόκειται ποτέ να τη μετατρέψουμε σε… κύκλο, για να τύχουμε της αποδοχής του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Αδωνι και εσχάτως του… Καμμένου.

Τιμή μας είναι να μας κατηγορούν οι πολιτικοί του… χθες, για την πιστή τήρηση των αξιών που μας χαρακτήριζαν και θα μας χαρακτηρίζουν για πάντα.

Τιμή μας είναι να «φωνάζει» από το βήμα της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος και να αντιπαραθέτει τα δημοσιευματά μας, υπέρ των θέσεων που εξέφραζε προεκλογικά και κατά εκείνων που εκφράζει και εφαρμόζει μετακλογικά.

Αν θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και δεν έχει καταλάβει ποιος είναι αυτός που άλλαξε θέσεις, τον διαβεβαιώνουμε ρητά πως κάνει λάθος.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως κάνει λάθος. Οπως γνωρίζει και πολλά άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης, διότι το Newsbomb.gr ουδέποτε έχει παρακαλέσει κανέναν πολιτικό σε αυτή τη χώρα και καλούμε σήμερα κιόλας, όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο, να το προσκομίσει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Τι περίμενε, αλήθεια, από το Newsbomb.gr ο κ. Πάνος Καμμένος; Τι ζητούσε και τι εξακολουθεί να ζητά;

Να κλείσουμε τα μάτια στις δικές του κωλοτούμπες και εκείνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;giannakopoulos1

Ας ξεκινήσουμε από τα Εθνικά…

– Να επιτρέψουμε στους Τούρκους κ. Καμμένε να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες με τον ελληνικό στόλο στο Αιγαίο, έτσι όπως σας διατάζει η κ. Μέρκελ.

– Να αφήνουμε τους Γκρίζους Λύκους και το τουρκικό προξενείο στη Θράκη να αλωνίζουν και να μοιράζουν επιδόματα πιστής τήρησης της τουρκικής προπαγάνδας, μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος Έλληνας από την πιο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας;

– Να αποδεχτούμε τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς και την προπαγάνδα των Σκοπιανών και να ξεχάσουμε τη Μακεδονία μας;

– Να ανεχτούμε, όσα εσείς ανέχεστε στο θέμα του Κυπριακού;

– Να κλείσουμε τα μάτια στην αλλοίωση των πληθυσμών στα ακριτικά νησιά μας και σύντομα και στις μεγάλες πόλεις αυτής της χώρας, λόγω της ανυπαρξίας ενός εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού;

Πάμε και σε ορισμένα μόνο από τα εσωτερικά μας ζητήματα…

Τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενόχλησε κύριε Καμμένε;

Εσείς δεν λέγατε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»; Με αυτό το «σλόγκαν» δεν υφαρπάξατε τη ψήφο των Ελλήνων;

giannakopoulosΤο Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει ξεκαθαρίσει και μάλιστα με ανυπολόγιστο κόστος σε εμπορικό επίπεδο (σ.σ. για να τα λέμε όλα κ. Καμμένε και όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν) πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ να καταλήξουν τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια των τραπεζιτών και των ληστρικών funds.

Εσείς δεν λέγατε, προεκλογικά, σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις σας, ακόμα και στο Newsbomb.gr (σ.σ. θυμάστε ε; «Πάρτε κάμερα, σας περιμένω στο σπίτι μου τώρα…») ότι απαιτείται βίαιη μεγάλη πτώση της φορολογίας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις άλλες γειτονικές χώρες;

Εσείς δεν λέγατε ότι πρέπει να πάρετε μέτρα για να παγώσουν, να διαγραφούν και να σβήσουν οι οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διότι διαφορετικά δεν πρόκειται να μειωθεί η ανεργία;

Εσείς δεν είχατε προαναγγείλει την ανάληψη πρωτοβουλίας για επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων για να συζητήσετε τον ΕΝΦΙΑ; Εσείς δεν ήσασταν αυτός που λέγατε πως δεν πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ, καλώντας και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο;

Εσείς δεν απειλούσατε με αποχώρηση από την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στα νησιά;

Μήπως είναι, τελικά, το Newsbomb.gr αυτό που έταζε όλα τα παραπάνω και δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άλλες προεκλογικές και μετεκλογικές «ασυναρτησίες», όπως απέδειξε η σκληρή για το λαό και εσάς πραγματικότητα, κύριε Καμμένε;

Εσείς δεν φωνάζατε για το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο είχε διαλύσει -σύμφωνα με δικά σας λεγόμενα- η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Εσείς δεν μιλήσατε δημόσια για το ελληνικό φάρμακο, την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτή, μιλώντας μέχρι και πριν από λίγο καιρό για την απόλυτη αναγκαιότητα στήριξης ενός κλάδου που μπορεί να προσφέρει στη χώρα και το λαό της πολλά;

Εσείς δεν είστε αυτός που… ΔΕΝ φωνάξατε ποτέ – δυστυχώς- για την φορολόγηση των εφοπλιστών;

Εσείς δεν είστε εκείνος που θα τους τσακίζατε στη νομιμότητα; Τους φοροφυγάδες, τους καναλάρχες, τους επιχειρηματίες της Λίστας Λαγκάρντ;

Για να τελειώνουμε κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όποιοι -τελικά- είστε εσείς που πιστεύετε πως μπορείτε να κάνετε κατάχρηση των εξουσιών που σας έχει προσφέρει ο ελληνικός λαός.

Το Newsmbomb.gr δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όσες κορώνες και αν πετάξετε από το βήμα της Βουλής.

Το Newsbomb.gr δεν πρόκειται, επίσης, ποτέ να ταυτιστεί με κανένα επιχειρηματικό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να ενοχλεί τον δικό σας τρόπο σκέψης και το σύστημα της διαπλοκής με το οποίο έχουν συνηθίσει να συνδιαλέγονται, παραδοσιακά, οι κυβερνήσεις αυτού του τόπου.

Καθαρός ουρανός, άσφαιρα… πυρά δεν φοβάται, κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Τις δικές μας κόκκινες γραμμές δεν πρόκειται να τις ξεπουλήσουμε ποτέ.

Ο ελληνικός λαός και βλέπει και ακούει και ξέρει να… διαβάζει, όσο και αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις κάνετε τα πάντα για να διαλύσετε και τη δημόσια Παιδεία.

Οι πολίτες που κάθε μήνα μας χαρίζουν εδώ και χρόνια την πρωτιά στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ, κάτι παραπάνω γνωρίζουν από εσάς.

Γνωρίζουν πως στην Ελλάδα των μνημονίων, στη χώρα που έχετε ξεπουλήσει τα πάντα και συνεχίζετε να πουλάτε ακόμα και την ψυχή σας στο διάβολο, για να παραμείνετε υποταγμένοι στη Μέρκελ και… σκυφτοί στο κουρτέτο, για να ζήσετε κι εσείς το όνειρο της υπουργικής καρέκλας, υπάρχουν ακόμα πατριώτες, υπάρχουν ακόμη Έλληνες που θα λένε ΟΧΙ…

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας

ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα…

ΟΧΙ στους ψεύτες πολιτικούς…

ΟΧΙ στα μνημόνια…

ΟΧΙ στη διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας…

ΟΧΙ στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας…

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ…

Εκατομμύρια ΟΧΙ, κύριε Καμμένε, όσα και οι Έλληνες πως εξαθλιώσατε και προδώσατε και εσείς με τα δικά σας μετεκλογικά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»…

Οι καιροί αλλάζουν, εσείς αλλάξατε και το καταλάβε…

Το Newsbomb.gr, όμως, δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ…

Μαζί με τον ελληνικό λαό, χέρι – χέρι με τα εκατομμύρια μοναδικών επισκεπτών μας, θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

Και θα το εξασφαλίσουμε, να είστε σίγουροι…

Η πατρίδα μας θα απελευθερωθεί…

kammenosvouli-thumb-large
Η ομιλία του Καμμένου στη Βουλη, ολόκληρη όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής:

«Προχωράω παρακάτω, κλείνοντας με αυτό. Ζητώ συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε. Τετελεσμένο αδίκημα κακουργηματικής εκβίασης. Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας έντιμος επιχειρηματίας από τους καλύτερους φαρμακοβιομήχανους της χώρας -δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα- με προσφορά στην Ελλάδα. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε λοιπόν με το μπλογκ NewsBomb. Τι γράφει το News Bomb, λοιπόν στις 16 Σεπτεμβρίου; «Γι’ αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ». Ύμνους!
Προχωρούν παρακάτω στις 20/9/2015: «Θρίαμβος Τσίπρα-Καμμένου και το Βατερλό των δημοσκόπων». Στις 17 Σεπτεμβρίου: «Καμμένος: Έχουμε πρώτο το καραβάκι που λέγεται Ελλάδα». Προχωρώ παρακάτω, με διθυραμβικά δημοσιεύματα: «Καμμένος: Να μάθει ο λαός ποιοι πολιτικοί είναι πίσω από τη Λίστα Λαγκάρντ», γιατί πρέπει να είναι στη Βουλή κ.λπ. κ.λπ. Τα καταθέτω στη Βουλή.
(Στο σημείο αυτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής).
Τι ήθελε ο κ. Γιαννακόπουλος; Ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε από εμένα, ως κυβερνητικό εταίρο και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στέλνοντας SMS στο τηλέφωνο το δικό μου και της γυναίκας μου, να απαιτήσει αυτά που είχε να απαιτήσει. Πρώτη απαίτηση: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος, υποψήφιός μας, στο Υγείας ως εξωκοινοβουλευτικός; Παρακαλώ, πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή»!
Δεύτερο SMS, 14.51΄ μετά μεσημβρίας, 21 Σεπτεμβρίου: «Συγχαρητήρια. Ελπίζω αυτή τη φορά να κλείσετε ολόκληρη τετραετία και χωρίς εμπόδια να μπορέσετε να διορθώσετε τα αίσχη των προηγούμενων σαράντα ετών. Καλή δύναμη. Το NewsBomb βγάζει κυβέρνηση».
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κύριε Πρόεδρε, αν έχετε την καλοσύνη, ολοκληρώστε.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας-Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε. Είναι σοβαρό το θέμα. Τελειώνω αμέσως.
Στις 21 του μηνός άλλο SMS: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος πάλι ως εξωκοινοβουλευτικός;» Και λέει πάλι το ίδιο: «να μην μπει ο Κοντονής». Και προχωράει, 24 Σεπτεμβρίου: «Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά ούτε ραντεβού δεν δέχεται να κάνει». Και 24 Σεπτεμβρίου, 20.57΄ μετά μεσημβρίας, στέλνει το εξής SMS: «Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μην με λένε Γιαννακόπουλο».
Το ίδιο σάιτ, το οποίο μας εξυμνούσε, λοιπόν, από τις 24 του μηνός γράφει: «Η ιστορία γράφτηκε από λακέδες», με φωτογραφία δική μου και του Πρωθυπουργού. «Βόμβα Ζωής κατά Καμμένου: Δεν μου έδωσε τα στοιχεία για το εξοπλιστικά», «Ακατάλληλος και επικίνδυνος», το σπίτι της πεθεράς μου, «Ο Καμμένος με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος χλεύασαν την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος», «Αποκάλυψη: Γιατί ο Μεϊμαράκης έλεγε τον Καμμένο καταδικασμένο», μια απόφαση ελβετικού δικαστηρίου με την οποία έχω δικαιωθεί γιατί ήταν ερήμην, «Πλειστηριασμοί σπιτιών: Εν ψυχρώ αριστερή εκτέλεση από τον Τσίπρα και τον κόκκινο Πάνο», «Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία-Υπουργός απείλησε το NewsBomb».
Αυτός ο κύριος, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διεκδικεί να πάρει κανάλι, για να κάνει τι; Για να πάρει 223 εκατομμύρια δάνειο, κόβοντας τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως έγινε μέχρι σήμερα, και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου; Όχι, λοιπόν!
Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου.
Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το νταβατζηλίκι δεν περνά από τη Βουλή των Ελλήνων! Τελείωσε το νταβατζηλίκι! Πέφτει κάτω είτε ήταν μέχρι τώρα νταβατζήδες με παρελθόν είτε είναι νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τον τόπο!
Κύριε Υπουργέ, οφείλετε να βάλετε, αν θέλετε, μία διάταξη ακόμα. Να πείτε, δηλαδή, ότι άτομα που θέλουν να εμπλακούν στη μετοχική σύνθεση, δεν μπορεί να είναι καταδικασμένοι ή να διώκονται για αδικήματα όπως αυτό της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης».
Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό «πολιτικό», Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.

Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτιστήκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.

Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο «ηθοποιός» Καμμένος.

Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα…

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ».

Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών του άρθρου που δημοσιέυτηκε στο newsbomb.gr

  • Δημήτρη κάνε τη θητεία σου για να αποκτήσουν βαρύτητα οι σωστές σου επισημάνσεις.

    Εικόνα προφίλ

    Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει και εξακολουθεί να προσφέρει στον τόπο με πολλούς τρόπους, πρώτα με την παραγωγή φαρμάκων συνεισφέροντας στο ΑΕΠ, μετά με την εξασφάλιση εργασίας σε χιλάδες συμπατριώτες μας που δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους και τέλος με την συνεισφορά τους στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς αυτοί που επιχειρούν να βάλουν την ταφόπλακα στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, οι σημερινοί κυβερνώντες, είναι άεργοι, χωρίς καμιά ασφαλιστική εισφορά και εντολοδόχοι ξένων κέντρων. Αχυράνθρωποι που σε μια αξιοκρατική κοινωνία θα ήταν παντελώς άγνωστοι. Κάποιος πλούσιος μου είχε πει: “Κύριε …. δυστυχώς εμείς οι λεγόμενοι πλούσιοι έχουμε μια κατάρα. Η μια γενιά παράγει πλούτο και η επόμενη τον σπαταλά. Δηλαδή οι πατεράδες δημιουργούν και τα παιδιά καταστρέφουν”. Δεν ξέρω πόση αλήθεια μπορεί να έχει αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όχι μόνο δεν συμβαίνει αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή παρέλαβε από τους δικούς του τη σκυτάλη και με αγώνα, κόπο και σωστές κινήσεις προχωράει μπροστά, έχοντας την ηθική στήριξη όλων των εργαζομένων του και τη συμπάθεια όλων των Παναθηναϊκών. Δημήτρη γερά με τσαμπουκά!

    Εικόνα προφίλ

  • Μητσάρας ο μοναδικός επιχειρηματίας που τολμάει!Εικόνα προφίλ

  • ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥN

    Εικόνα προφίλ

    Μιλάει ο Καμένος για τον Κύριο Γιαννακόπουλο; Τη λέξη “φιλότιμο” την έχει ακούσει ποτέ; Ξεχνάει τα γιαούτια που του ρίχνανε οι οπαδοί της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα πανεπιστήμια που πήγαινε να μιλήσει για να κερδίσει κανένα ψηφαλάκι; Κι επειδή δεν τον παίζανε τα άλλα παιδάκια στη ΝΔ άλλαξε παιδική χαρά, πήγε στην Κουμουνδούρου και έγινε φίλος με τον Αλέξη τον άλλο μεγάλο πατριωταρά; Ντροπή!!!!!!

  • Εικόνα προφίλ

    Αυτά που λέει είναι η πραγματική αλήθεια.Οι συνέταιροι Τσίπρας-Καμμένος παρέδωσαν ολοκληρωτικά την Ελλάδα στα ξένα συμφέροντα.
    Δεν έχει σημασία αν ο Γιαννακόπουλος έχει λεφτά,δεν τίθεται πλαστό δίλημμα ταξικής πάλης.
    Χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία,πρέπει όλοι μικροί και μεγάλοι να αντιταχτούμε σθεναρά,αλλιώς θα είμαστε υπόλογοι στα νιάτα της Ελλάδας.
    Το σχέδιο υποταγής των Ελλήνων,ξεκίνησε (συνεχίζεται)με το κλείσιμο όλων των μικρομεσαίων και σιγά σιγά με το γονάτισμα και όλων των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων..
    μαζί σου Γιαννακόπουλε

  • Εικόνα προφίλ

    Ενα μεγάλο εύγε στον Γιαννακόπουλο. Τον ξευτίλισε τον ψεκασμένο βουτυρομπεμπέ, που χρησιμοποιεί την βουλευτική του ασυλία για να το παίζει μάγκας. Να παρακαλάνε οι συριζοψεκασμένοι να μην ανακοινώσει τη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού ο Γιαννακόπουλος, διότι δεν θα ξέρουν από που θα τους έρχονται οι σφαλιάρες

  • Εικόνα προφίλ

    αν δεν του αρεσε του Καμμενου να μιλαει με τον Γιαννακοπουλο γιατι ειχε δωσει το τηλεφωνο το δικο του και της γυναικας του στον ΔΓ?

  • Εικόνα προφίλ

    Ας κάνει επιτέλους κάποιος την αρχή να τους ρίξει. Που ειναι ολοι αυτοί οι ζηλωτές του δικαίου που έκαιγαν την Αθήνα , οι αγανακτισμένοι απο τα μνημόνια , οι επαναστάτες? μάλλον ολοι αυτοί ηταν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αφού περνάμε τη μεγαλύτερη καταστροφή της χώρας και των πολιτών και δεν μιλάει κανείς !!!

  • Εικόνα προφίλ

    Μπραβο Δημητρη,ετσι θελουν ,και εμεις μαζι σας,να φυγουν οι κοπριες

    Εικόνα προφίλ

  • Είναι χαρακτηριστικό οτι ο Καμμένος μέσα σε 2 χρόνια έχασε τα περισσότερα Στελέχη του Και τους περισσότερους Ψηφοφόρους του!!
    Έχασε την εμπιστοσύνη τους!!

    Εικόνα προφίλ

  • Ειμαστε μαζι σου, σε αγαπαμε,σε στηριζουμε,αντε και πρωθυπουργος.

    Εικόνα προφίλ

  • έχουμε και λέμε:
    1. νόμος παρασκευόπουλου για να βγει ο γιος του βούτση από την φυλακή. Συνέπειες χιλιάδες βαρυποινίτες έξω και νέες δολοφονίες από τους εγκληματίες.
    2. ασύληπτα προδοτικό μνημόνιο από τα λαμόγια που έταζαν λαγούς με πετραχείλια.
    3. η ελλάδα έγινε σε πέντε μήνες στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών και τζιχαντιστιών.
    4. η ανάπτυξη εξαφανίστηκε και οι τράπεζες έκλεισαν.
    5. ο καμένος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. πηγαίνει σπίτι δουλειά με ελικόπτερο και ντύνεται με στρατιωτικές στολές και παίζει με φανταράκια.
    6. ο τσίπρας ζει μέσα στο ψέμα, όνειρο που τον διακατείχε από μικρό.
    7. οι έλληνες εξαθλιώθηκαν για τα επόμενα 200 χρόνια, ωστόσο αυτό το μόνον που μας άξιζε, αφού ψηφίσαμε αυτούς τους γελοίους.
    8. ο ολυμπιακός εξακολουθεί και παίρνει το πρωτάθλημα, οι αμερικανοί συνεχίζουν και μας πουκάνε όπλα, οι μίζες εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται και το πασοκ βαφτίστηκε συριζα.
    9. κάποια στιγμή ελπίζω να ξυπνησουμε με μία μεγάλη εθνική καταστροφή για να ξυπνήσει εν συνεχεία πραγματικά ο πιο μαλάκας λαός του πλανήτη

    Εικόνα προφίλ

    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ? εγω θα πω ότι ο καμμενος ειπε ότι το SMS ελεγε (από ότι ειπε εστω) … ότι θελει να φυγει το σαπιο παλιο συστημα ο Δ.Γ. — ΄και φυσικα εκατσε στα 4 ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ όπως οι Σαμαροβενιζελοι . (Καλα αυτό δε το ακουσε κανεις βρε γατακια ? , ασχετα που ολοι προδοτες είναι και πιονια της ΝΤΠ ) — ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ

    Εικόνα προφίλ

    να βαλουν αλκοτεστ στην βουλη να δουμε ποιος εναι εξαρτημενος και ποιος ανεξαρτητος ….ασε μας ρε καμμενε

    Εικόνα προφίλ

    Αλέξη πες αλεύρι… Θα σε μπλέξει άσχημα το συνεταιρακι σου…

    Εικόνα προφίλ

    Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ Γιαννακόπουλε. Αυτοί θα φύγουν από μόνοι τους, ψάχνουν ήδη για ελικόπτερα…

  • Εικόνα προφίλ

    Μπράβο στον Δ.Γιαννακόπουλο

    Εικόνα προφίλ

    Επί της ουσίας, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
    .
    Μια σύγκριση των προεκλογικών εξαγγελιών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις μετεκλογικές τους πράξεις είναι αρκετή να αναδείξει την ανακολουθία.

    • Εικόνα προφίλ

      ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ 100-200ΧΡΟΝΙΑ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο Δ.Γ. ΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΑ

      Εικόνα προφίλ

      KAMIA DIAFORA ME TIS PROIGOUMENAIS KUBERNISIS KAI O SYRIZA XEPOULISE THN ELLADA STOUS GERMANOUS…

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.