Search
Close this search box.
Search

Του Γιώργου Μαυρομάτη*
Μπορώ να αποδείξω ότι όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς!

Πριν 5 έτη

«Αλλαγή νοοτροπίας και σκληρή δουλειά βασισμένη σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και δράσεων! Με τον Σταύρο Τσίρμπα για την δημαρχία των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, βουτάμε στα βαθιά των δημοτικών εκλογών, με σκοπό να ανατρέψουμε το σημερινό στάτους».

Με τα λόγια αυτά ο Γιώργος Μαυρομάτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σταύρο Τσίρμπα σε Αγίους Αναργύρους – Καματερό, δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας, των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Μαυρομάτης, «οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις και επιλογές χωρίς υπόβαθρο και οι πελατειακές συμφωνίες με γνώμονα το δούναι και λαβείν πρέπει να “αποσυρθούν” από την σκέψη όλων μας . Οι δήμοι έχουν ανάγκη από προσωπικότητες του διπλανού σπιτιού που δεν εμφανίζονται στον τόπο τους μόνο προεκλογικά και βομβαρδίζουν τον πολίτη για να υφαρπάξουν την ψήφο του χωρίς επιχειρήματα…»

Ο Γιώργος Μαυρομάτης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη του.

Μάλιστα είναι ξεκάθαρος και αφοπλιστικά ειλικρινής, ζητώντας από τους πολίτες του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων να τον τιμήσουν με την ψήφο τους: «Εάν οι συμπολίτες μου πιστεύουν ότι όλα καλά πάνε στην πόλη μας αυτά τα χρόνια να μην με ψηφίσουν! Εάν πάλι πιστεύουν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, στο Καματερό και στους Αγίους Αναργύρους τους ζητώ να μας εμπιστευτούν, να μου δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς, με τον Σταύρο Τσίρμπα επικεφαλής της παράταξής μας «Καθαρή Πρόταση – Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό»! Η πόλη μας, οι γειτονιές μας και το αύριο των νέων και των παιδιών μας, είναι το στοίχημά μας!»

*Ο Γιώργος Μαυρομάτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Καθαρή Πρόταση – Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό» του Σταύρου Τσίρμπα

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.