Search
Close this search box.
Search

Το άγριο πάρτι των άσων της Άρσεναλ – Με 70 γυναίκες και αμπούλες γέλιου – Ποιοι συμμετείχαν

Πριν 6 έτη

Εικόνες σοκ με διάσημους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ σε κλαμπ του Λονδίνου να διασκεδάζουν με “αμπούλες γέλιου” ή «hippy crack», σαμπάνιες και βότκα. Τα αστέρια Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang, Matteo Guendouzi και Sead Kolasinac συμμετείχαν στο άγριο πάρτι στο Μέιφερ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα στα πλάνα από κρυφή κάμερα φάινονται οι Özil και Guendouzi να λιποθυμούν  από την εισπνοή του αέριου γέλιου. Άλλοι φαίνεται να ενθαρρύνουν τον γάλλο μέσο να εισπνεύσει το αέριο. Στη συνέχεια γελούν καθώς πέφτει στους καναπέδες του κλαμπ. Ο Özil φαίνεται να προσφέρει ένα “μπαλόνι” και στον Henrikh Mkhitaryan, ο οποίος όμως αρνείται να το πάρει.

Ο Γερμανός αμυντικός Shkodran Mustafi, εμφανίζεται επίσης στο πλάνο αλλά δεν πήρε την αμπούλα η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προκαλέσει ασφυξία και θάνατο.

Το άγριο πάρτι – στο οποίο προσκλήθηκαν 70 γυναίκες – πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν τον Αύγουστο. Οι ποδοσφαιριστές λέγεται ότι εκείνο το βράδι ξόδεψαν πάνω από 50.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η κατοχή του αέριου γέλιου δεν είναι παράνομη στην Αγγλία αλλά ο νόμος απαγορεύει την πώλησή του σε άτομα κάτω των 18 ετών. Οι χρήστες κινδυνεύουν να λιποθυμήσουν ή ακόμα και να πεθάνουν από έλλειψη οξυγόνου.

Αυτό συμβαίνει όταν το διαθέσιμο οξυγόνο για αναπνοή απωθείται από το νιτρώδες οξείδιο της αμπούλας. Στο παρελθόν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν κάμει χρήση του “αέριου γέλιου”, όπως ο Raheem Sterling, ο Jack Grealish και ο Kyle Walker.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.