Το Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2017 ξεκίνησε από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και συνεχίζεται έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως στην Ηλεία. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συζήτηση “Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική” με την παρουσία του Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Farid Fernandez και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στο Μουσείο Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα το πρωί και λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι το βράδυ.
Τη Δευτέρα περιλαμβάνει συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο και συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων.
Την Τρίτη Workshop “Κατασκευάζοντας το συλλογικό, περνώντας από το εγώ στο εμείς. Πρακτικές και βιωματικές προσεγγίσεις” που συντονίζει η Μαριώ Χαϊδοπούλου-Βρυχέα (Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο “Νίκος Πουλαντζάς”). Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν την Τετάρτη.
Δείτε εικόνες:












Πηγή
ilialive.gr



