Search
Close this search box.
Search

Το πρώτο σποτ της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Πριν 5 έτη

Το πρώτο σποτ της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την προετοιμασία της επετείου της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Ώρα Ελλάδας «2021». Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε» γράφει στην ανάρτησή της η κ. Αγγελοπούλου, η οποία μιλώντας χθες στην πρώτη Ολομέλεια της επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εξέφρασε την  ετοιμότητα των συμμετεχόντων για τη γιορτή των 200 ετών της «σύγχρονης Ελλάδας».

«Υπάρχει μηχανισμός και ήδη διαθέτουμε σχέδιο για πόρους και χορηγίες» είπε η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η επιτυχία μας θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτή η γιορτή είναι από όλους για όλους χωρίς αποκλεισμούς, και μπορεί να εκφραστεί με τρόπους όσους η φαντασία και η δημιουργικότητα επιτρέπουν». Η κ. Αγγελοπούλου δεν απέκλεισε δυσκολίες: «Ίσως να χρειαστεί να ξανασκεφτούμε ή να ξανασχεδιάσουμε κάποια πράγματα, μπορεί να περάσουμε ακόμη και φουρτούνες, αλλά θα τα καταφέρουμε. Από εμάς εξαρτάται… αυτό ας είναι το μήνυμά μας…» ανέφερε.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.