Search
Close this search box.
Search

Τροχαία: Ακόμα και να φορούσε ζώνη ο Παντελίδης δε θα σωζόταν

Πριν 8 έτη

Στην δημοσιότητα βγήκε η επίσημη έκθεση της Τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν δύο γυναίκες συνεπιβάτες του.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην έκθεση: “Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα.”

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ η πρόσκρουση ήταν ακαριαία.

Πάντως, αξιωματικός της Τροχαίας επεσήμανε στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη.

Ο μόνος επιβάτης που φορούσε είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του.Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».

Οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ να σημειωθεί ότι από χθες που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, δεκάδες κόσμου συρρέουν στο σημείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στον παράδρομο της λεωφ. Βουλιαγμένης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.