Search
Close this search box.
Search

Τσιρώνης: Θα κλάψω αν πουλήσω μία μετοχή της ΔΕΗ -Καλύτερο όμως από το να πουλήσω ολόκληρο εργοστάσιο

Πριν 9 έτη

«Θα κλάψω αν πουλήσω μια μετοχή της ΔΕΗ αλλά είναι καλύτερο από το να πουλήσω ένα ολόκληρο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο. Έχει μεγάλη διαφορά η αξιοποίηση από το ξεπούλημα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης ,στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο.

Σε ό,τι αφορά την ΕΥΔΑΠ, η οποία είναι ενταγμένη επίσης στην δεύτερη ομάδα ΔΕΚΟ που είναι υπό διαβούλευση με τους Θεσμούς πότε και πώς θα μεταφερθούν στο νέο υπερταμείο, ισχυρίστηκε ότι «ναι, το νερό δεν θέλουμε να πουληθεί, αλλά τουλάχιστον έχουμε εξασφαλίσει το 51% να παραμένει στο δημόσιο με απόφαση του ΣτΕ».

Στα αξιοσημείωτα επίσης στο γεγονός ότι ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με έναν δασικό χάρτη, τον οποίο ξεδίπλωσε, εξηγώντας στους βουλευτές τι βλέπουν.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.