Search
Close this search box.
Search

Χάρης Δαμάσκος: Υποψηφιοτήτα έκπληξη για το δήμο Αχαρνών (Video)

Πριν 6 έτη

Ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρης Δαμάσκος θα διεκδικήσει το δήμο Αχαρνών. Ο πρωην αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής την Τετάρτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο καταφύγιο της Πάρνηθας ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα.

Η επιλογή της Πάρνηθας δεν ήταν τυχαία αφού ο Χάρης Δαμάσκος επέλεξε απο ψηλά να δείξει στους εκπροσώπους του τύπου το δήμο του και τα πλεονεκτήματα που δεν εχουν αναδειχθεί μέχρι σήμερα. Βέβαια αναφορά έγινε και στην μετακίνηση του καζίνο με τον υποψήφιο δήμαρχο να μην μένει στο σήμερα αλλά στο αύριο. Ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται την οποια μετακίνηση αν δεν υπάρχει τεκμηριωμένο σχεδιο για την αξιοποίηση των χωρών. Κατι που θα φέρει ανάπτυξη και έσοδα στην περιοχή.

To όνομα της νέα παράταξης  είναι ” 10″ Δημιουργούμε Ένα Καλύτερο Αύριο”. Ο Χάρης Δαμάσκος και τα στελέχη που την απαρτίζουν, δεσμεύτηκαν στον Αχαρναϊκό λαό, ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.