Search
Close this search box.
Search

Χωρισμένη στα δυο η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Πριν 8 έτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, υπάρχει σοβαρή διάσπαση στη γαλάζια φοιτητική παράταξη καθώς πηγές αναφέρουν πως στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης αλλά και σε διάφορες άλλες σχολές στην Ελλάδα, στις αυριανές φοιτητικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ θα αναφέρονται ως “ΔΑΠ – ΝΔΦΚ – ΑΝΤΙΘΕΤΑ”.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ύστερα από 29 συνεχόμενες πρωτιές για τη ΔΑΠ, αύριο το βράδυ μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων κινδυνεύει να είναι 2η δύναμη, καθώς τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια, όπου υπάρχουν, θα προσμετρούνται στην κατηγορία “λοιπά” και όχι στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Μέχρις στιγμής, η Συγγρού δεν έχει πάρει κάποια θέση στο ζήτημα αυτό, καθώς έχει στα χέρια της μια βόμβα έτοιμη να σκάσει, αφού κινδυνεύει να χάσει την πρωτοκαθεδρία της στο φοιτητικό κίνημα. Καλά πληροφορημένες πηγές, λένε στο 15minutes.gr, πως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δε θα παρευρεθούν αύριο το βράδυ στη γραφεία της νεολαίας στη Μεσογείων, όπως είθισται εξάλλου μετά το πέρας των εκλογών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.