Search
Close this search box.
Search

Όταν o Βορίδης ζητά την επιστροφή Σαμαρά και η Μισέλ τον αποθεώνει…

Πριν 9 έτη

Μπορεί στη Συγγρού και οι υποψήφιοι για την αρχηγία της ΝΔ να ασχολούνται με το φιάσκο της Κυριακής αλλά στη Βουλή το σύνολο σχεδόν των βουλευτών της ΝΔ που λαμβάνουν το λόγο αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος των τοποθετήσεων τους στο έργο της κυβέρνησης Σαμαρά. Αμφισβητώντας παράλληλα την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιτύχει ευρύτερες πολιτικές συμμαχίες ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών.

voridis-samaras

Ο Μάκης Βορίδης από βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση, ζητώντας της να παραιτηθεί, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. ” Ομολογείστε ότι είπατε ψέματα. Να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να σχηματιστεί νέα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε..”.

Λίγο πριν η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου αποθέωνε τον πρώην πρωθυπουργό ενώ παράλληλα υπενθύμισε την κοινοβουλευτική στάση που κρατούσε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση.

samaras

Η τοποθέτηση της μάλιστα προκάλεσε την παρέμβαση του Τρύφωνα Αλεξιάδη που της είπε ” εμείς έχουμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε την συμφωνία που ψηφίσαμε τα πέντε κόμματα αλλά εσείς αυτό που θέλετε είναι να επανέλθει η κυβέρνηση Σαμαρά “. Σε αυτή την κρίσιμη χρονικά περίοδο όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά κυρίως για την χώρα, οι “σαμαρικοί” βουλευτές βγαίνουν στην επιφάνεια και επιβραβεύουν την κυβέρνηση Σαμαρά.

Βέβαια πρώτος βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας το στηρίζει στη δικαίωση Σαμαρά. Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός παρά τα όσα ακούγονται για αυτόν και την ανάμειξη που μπορεί να έχε171015193214_4019ι στις εσωκομματικές που δεν έγιναν παρενέβη με δυο λέξεις. Κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.