Search
Close this search box.
Search

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος στην Ουκρανία που καλύπτει την κρίση σε… έξι γλώσσες – ΒΙΝΤΕΟ

Πριν 2 έτη

Ούτε σε μία, ούτε σε δύο, ούτε καν σε τρεις, αλλά ούτε και τέσσερις γλώσσες κάλυψε ο δημοσιογράφος Φίλιπ Κράουδερ για λογαριασμό του Associated Press την κρίση στην Ουκρανία. Ο δημοσιογράφος έβαλες τα… γυαλιά σε όλους τους ξένους ανταποκριτές καθώς μετέδωσε τις ανταποκρίσεις του σε έξι γλώσσες.

Ο Φίλιπ Κράουδερ , έχει καταπλήξει τους χρήστες του Διαδικτύου με την εύγλωττη κάλυψη της κατάστασης σε έξι γλώσσες. Χωρίς να κομπιάσει καν, ακούγεται να κάνει ρεπορτάζ από την ουκρανική πρωτεύουσα, στο Κίεβο, στα Αγγλικά, Λουξεμβουργιανά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Ο Κράουδερ θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες του Twitter ένα από τα ρεπορτάζ του και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

«Υπάρχει ένταση με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη», ακούγεται να αναφέρει στα αγγλικά για το Associated Press, αλλάζοντας όμως γλώσσα για να μεταφέρει τις εξελίξεις και σε άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Η ανάρτηση του Κράουδερ έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια στο Twitter, με πολλούς χρήστες να τον αποθεώνουν για την προφορά του.

 


 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.