-->
10.08.2022

Άγιοι Ανάργυροι: Ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Τραυματίες δύο αστυνομικοί και ένας δράστης

Άγιοι Ανάργυροι: Ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Τραυματίες δύο αστυνομικοί και ένας δράστηΑρχικά σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους. Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από αστυνομικούς, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας δράστης. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο.

Τραυματίες δύο αστυνομικοί και ένας δράστης από ανταλλαγή πυροβολισμών ύστερα από καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους.

Προηγήθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων επί της Λ. Δημοκρατίας 124 και στην συνέχεια καταδίωξη από προστρέξαντες αστυνομικούς

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί και ο δράστης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον δράστη χωρίς ζωτικά σημεία και τον έχει μεταφέρει στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου γίνεται προσπάθεια ανάνηψης, τον έναν αστυνομικό που τραυματίστηκε ελαφρύτερα τον έχει μεταφέρει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τον δεύτερο αστυνομικό που είναι πιο σοβαρά τον μετέφεραν συνάδελφοί του με περιπολικό, επίσης στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 

 


Διαβάστε επίσης