Search
Close this search box.
Search

ΝΔ: Το όνομα της Λυμπεράκη ακούγεται στην Πειραιώς για αντικαταστάτρια του Γαϊτάνη

Πριν 2 έτη

Φαίνεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης μετρά αντίστροφα σε ό,τι αφορά την παραμονή του σε αυτήν τη θέση. Και αυτό όχι γιατί δεν πέτυχε στο έργο του, το αντίθετο. Αλλά πολύ απλά γιατί θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα και οι υποχρεώσεις του έχουν αυξηθεί.

Στόχος του αυτή τη φορά είναι να εκλεγεί και έχει πυκνώσει τις επαφές του με την εκλογική του περιφέρεια.

Οι πληροφορίες που είχα έφεραν φαβορί για αντικαταστάτριά του τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Οι προβληματισμοί που υπήρχαν αρχικά για το εάν θα ακολουθήσουν τον Τσίπρα, που επέλεξε και εκείνος γυναίκα, φαίνεται ότι κάμφθηκαν και θεωρήθηκε ορθή ως επιλογή. Να σημειώσουμε ότι η Λυμπεράκη έχει μια θετική πορεία στο χώρο της τηλεόρασης και της παρουσίασης πολιτικών εκπομπών και ειδήσεων.

Η Νίκη Λυμπεράκη, που σε λίγες ημέρες θα έχει γενέθλια (20-1-1982), εκτός από μία επιτυχημένη επαγγελματίας με εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης είναι μία ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος και έχει ένα γιο 2 ετών, τον Πάνο-Μάξιμο. Η Νίκη Λυμπεράκη μεγάλωσε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 2002.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.