Search
Close this search box.
Search

ΗΠΑ: Γυναίκα γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με τα παιδιά της, πρώτη φορά έπειτα από 5 χρόνια

Πριν 3 μήνες

Μια μητέρα από το Μίσιγκαν γιορτάζει την πρώτη Ημέρα της Μητέρας στο σπίτι με τα τρία παιδιά της από τότε που ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν επί πέντε χρόνια.

Τώρα, λίγους μήνες μετά το εξιτήριό της ήταν σε θέση να γιορτάσει παρέα με τα τρία της παιδιά, την Ημέρα της Μητέρας.

Λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα του 2017, η Flewellen είχε μόλις αφήσει τους τρεις γιους της στο σχολείο. Ο μικρότερος γιος, ο Τζούλιαν, ήταν τότε 11 ετών. Τώρα, που ο γιος της είναι 17 ετών και οι άλλοι γιοι της έχουν αποφοιτήσει από το λύκειο, η Flewellen προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο αυτή τη Γιορτή της Μητέρας.

Μιλώντας στο CBS News στις 10 Μαΐου, η μητέρα της Flewellen, Peggy Means, μίλησε για το πώς δεν ήθελε ποτέ να βγάλει την κόρη της από τη μηχανική υποστήριξη – παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της έλεγαν ότι «δεν πρόκειται να ξυπνήσει».

Ερωτηθείσα αν αμφισβήτησε την απόφασή της να κρατήσει τη Flewellen στη μηχανική υποστήριξη, η Means είπε στο μέσο ότι ακόμη και όταν η κόρη της ήταν σε κώμα για χρόνια, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα μπορούσε να ανακάμψει. «Ποτέ», επέμεινε η Means.

Τότε, τον Αύγουστο του 2022, η Flewellen ξύπνησε από το κώμα. 

Τον Δεκέμβριο του 2023, η Means και ο γιος της Flewellen, Julian, μίλησαν στο PEOPLE για τη στιγμή που ξύπνησε. Η Means την επισκεπτόταν στο νοσοκομείο αποκατάστασης, της μιλούσε ως συνήθως, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι η Flewellen γελούσε με ένα αστείο που είχε πει.

Παρόλο που η Flewellen πήγε σπίτι της περίπου ένα χρόνο αφότου ξύπνησε στο νοσοκομείο, εξακολουθεί να έχει πολύ περιορισμένη ομιλία και κινητικότητα και χρησιμοποιεί χρήματα από μια καμπάνια GoFundMe για να καταφέρει να αποκτήσει βασικά αγαθά και ευκολίες, αλλά και ένα αυτοκίνητο με πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το μυαλό της εξακολουθεί να οξύνεται, δήλωσε η οικογένειά της.

Τον Οκτώβριο του 2023, η Flewellen έφτασε σε άλλο ένα μεγάλο ορόσημο στο ταξίδι της ανάρρωσής της, όταν παρακολούθησε τη γιορτή ποδοσφαίρου της τελευταίας βραδιάς στο λύκειο του γιου της.

«Ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου», δήλωσε ο Τζούλιαν στο PEOPLE. «Οπότε το να έχω τον μεγαλύτερο υποστηρικτή μου πίσω στην άκρη του γηπέδου να με επευφημεί, ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή».

Συζητώντας το ταξίδι της ανάρρωσής της μέχρι στιγμής με το CBS, η Flewellen είχε μια απλή αλλά ισχυρή απάντηση στην ερώτηση: «Ποιο είναι το καλύτερο μέρος του να είσαι ξανά ανάμεσά μας;»

«Τα πάντα», απάντησε.

Παρά την ακόμα περιορισμένη ομιλία της, η μητέρα των τριών παιδιών πρόσθεσε ότι ήταν έτοιμη να γιορτάσει τη Γιορτή της Μητέρας με τέσσερις απλές λέξεις.

«Αγαπώ τη μαμά μου».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.