Search
Close this search box.
Search

Σοκ στη Γιούτα: Τρανς γυναίκα εκτέλεσε τους γονείς της εν ψυχρώ – “Θα το έκανα ξανά, τους μισώ”

Πριν 1 μήνα

Σε τραγωδία κατέληξαν οι συνεχείς τσακωμοί μιας 28χρονης Αμερικανίδας τρανς γυναίκας η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τους γονείς της. Η Μία Μπέιλι συνελήφθη μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση των γονιών της. Τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς, σοκάρουν: “Θα το έκανα ξανά, τους μισώ”.

Οι καβγάδες με τους γονείς της ήταν πολύ συχνοί από όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση. Γείτονες της οικογένειας μετέφεραν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι η ένταση ήταν μεγάλη.

Σοκ στη Γιούτα: Τρανς γυναίκα εκτέλεσε τους γονείς της εν ψυχρώ - "Θα το έκανα ξανά, τους μισώ"

Πυροβόλησε και κατά του αδελφού της

Η διπλή δολοφονία έγινε στη Γιούτα. Η Μπέιλι ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει. Η 28χρονη πυροβόλησε και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει. Ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόζεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Η δολοφόνος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε την πορεία διαφυγής της.

ΗΠΑ ΤΡΑΝΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ

Η τρανς γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη απο ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας σε απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων από το σπίτι της.

ΗΠΑ ΤΡΑΝΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ
Η στιγμή της σύλληψης της 28χρονης τρανς γυναίκας

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.