Search
Close this search box.
Search

Βασιλιάς Κάρολος: Αναπάντητες οι κλήσεις που έχει δεχτεί από τον Χάρι

Πριν 8 ώρες

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνείται τις εκκλήσεις του πρίγκιπα Χάρι αφού διέπραξε ένα «βασικό αμάρτημα» εναντίον του πατέρα του σύμφωνα με ένα βασιλικό εμπειρογνώμονα

Λέγεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν δέχεται κανένα από τα τηλεφωνήματα του πρίγκιπα Χάρι – και για έναν βασιλικό συγγραφέα, είναι εύκολο να καταλάβει το λόγο.

«Όταν ο Χάρι χαρακτήρισε τη θετή του μητέρα Καμίλα «κακή» στο βιβλίο του και αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γουίλιαμ αρχικά παρακάλεσαν τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί, ο Χάρι διέπραξε αυτό που ο Κάρολος θεωρεί βασικό αμάρτημα», είπε ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του «Ο Βασιλιάς. ”

«Κανείς δεν αποστρέφεται την Καμίλα στους βασιλικούς κύκλους και δεν ξεφεύγει από αυτό – ούτε καν αν είσαι γιος του βασιλιά», προειδοποίησε ο Άντερσεν.

Οι δηλώσεις του Άντερσεν έγιναν λίγο μετά την αναφορά του περιοδικού People ότι η αποξένωση έχει επιδεινωθεί μεταξύ του δούκα του Σάσεξ και του μονάρχη, ο οποίος δίνει μάχη με μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατέρας και γιος είχαν «μια θετική συνάντηση» τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, η επικοινωνία τους έκτοτε έχει επιδεινωθεί. Όσοι είναι κοντά στον Χάρι, 39 ετών, ισχυρίστηκαν ότι ο μονάρχης, 75 ετών, δεν δέχεται καμία από τις κλήσεις του γιου του ούτε ανταποκρίνεται στα γράμματά του.

«Γίνεται «μη διαθέσιμος αυτή τη στιγμή»», ισχυρίστηκε ένας φίλος. “Οι κλήσεις του παραμένουν αναπάντητες. Προσπάθησε να επικοινωνήσει για να μάθει για την υγεία του βασιλιά, αλλά και αυτές οι κλήσεις παραμένουν αναπάντητες.”

Ο φίλος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε «πλήρης σιωπή» από τον βασιλιά.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.