Search
Close this search box.
Search

Πληροφορίες οτι η Πόπη Τσαπανίδου μπαίνει στη Βουλή – Εκνευρισμένος ο Κασσελάκης

Πριν 4 ώρες

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, ήλπισαν προς στιγμήν ότι ήταν η μεγάλη ευκαιρία για να μπει ο αρχηγός τους στη Βουλή και να αντιπαρατεθεί στα ίσια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή άλλωστε ήταν και η πρόθεση του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας Οθωνα Ηλιόπουλου. Αυτό ήταν και το όνειρο του κ. Κασσελάκη.

Αλλά το σχέδιο που για να ευοδωθεί θα έπρεπε να παραιτηθούν υπέρ του κ. Κασσελάκη όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας πριν από το όνομά του, φαίνεται να ναυαγεί. Αφού ούτως η άλλως η Ζωρζέτα Λάλη- που πρόσκειται στη Νέα Αριστερά- δεν προτίθεται να τον διευκολύνει. Ετσι τα πλάνα αλλάζουν και όλα δείχνουν ότι την έδρα του Οθωνα Ηλιόπουλου θα κρατήσει η Πόπη Τσαπανίδου, που είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Η είσοδος της κ. Τσαπανίδου στη Βουλή δεν αρέσει φυσικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά ο εκνευρισμός του δεν στρέφεται ειδικά προς την κ. Τσαπανίδου. Αφού όπως σημειώνει και το Θεωρείο της Καθημερινής, δεν είναι λίγο εκείνοι που βλέπουν πίσω από την αποδοχή της έδρας και ένα μήνυμα Τσίπρα προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.