Search
Close this search box.
Search

Ξανά καμίνι όλη η χώρα για άλλη μία εβδομάδα – Αναλυτικά ο καιρός

Πριν 4 λεπτά
ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Τέλος η ανάσα δροσιάς. Από αύριο Δευτέρα επανέρχεται η ζέστη και μάλιστα πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η ανεβασμένες θερμοκρασίες αναμένεται να κρατήσουν όλη την εβδομάδα.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός και αύριο Δευτέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά τους 38 με 40, στα νησιά του Ιονίου τους 35 με 37 και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 33 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THΝ ΤΡΙΤΗ 30-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι στη Θράκη και στα ορεινά της δυτικής, της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας όπου αναμένονται πρόσκαιρα τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά τους 38 με 40 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 41 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 36 με 38, στα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 33 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται, το πρωί στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και στην ανατολική Θεσσαλία και το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.