-->
01.10.2022

Αχτσιόγλου και Σκουρλέτης προκαλούν νευρική κρίση στους συνυποψηφίους τους – Που θα κατέβουν

Τις οριστικές τους αποφάσεις για την περιφέρεια που θα επιλέξουν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς κάλπες λαμβάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στις προηγούμενες κάλπες είχαν εκλεγεί με το Επικρατείας.
Ο Πάνος Σκουρλέτης, πρώην Γραμματέας του κόμματος, επέλεξε την κάθοδό του στο Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, γεγονός που ανακατεύει την τράπουλα στη συγκεκριμένη περιφέρεια.
Και αυτό, καθώς στο Βόρειο Τομέα εκλέγεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Ακόμα και αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλέξει και πάλι τέσσερις βουλευτές, ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός Βουλής.
Επιπλέον,  Τσακαλώτος και Ζαχαριάδης από τους παλιούς, αλλά και ο Σκουρλέτης ως νεοφερμένος, είναι ηγετικά στελέχη στις τάσεις τους και θα δώσουν μάχη για τις πρώτες θέσεις.
Η κάθοδος της Έφης Αχτσιόγλου στο Δυτικό Τομέα, επίσης είναι αποφασισμένο γεγονός. Από τη συγκεκριμένη περιφέρεια, ωστόσο, ενδέχεται να αποχωρήσει ο Γιάννης Δραγασάκης, γεγονός που καθιστά λιγότερο σφοδρή την αντιπαράθεση για το ποιος θα εκλεγεί.
Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο τομέα εκλέγονται και οι Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που πήρε την έδρα κατόπιν ενστάσεως από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και που τώρα είναι ανεξάρτητος, αφού έχει διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα-πλην, όμως, ενδέχεται να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης