-->
24.06.2024

Άδωνις: Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο στον ΣΥΡΙΖΑ και τους… γλεντάει

Έχουν βρει το… δασκαλό τους οι ΣΥΡΙΖΑίοι με το Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί και όσο το κάνει αυτό, τόσο πιο πολύ εκ εκνευρίζονται στην ΠΦΑ.

Έγραψε ο υπουργός:

Επειδή δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, γράφουν τώρα αυτά: left.gr/news/heri-heri ενώ η αλήθεια είναι ότι εγώ πήγα σήμερα στην λαϊκή αγορά στον Κολωνό, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ κ. Μουλιάτο (έμποροι) και τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΑΠΛΑ κ. Παντελή Μόσχο (παραγωγοί) ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα. Εκεί βρισκόταν και ο κ. Μουλάς Χρήστος (Πρόεδρος των Επαγγελματιών) συνεργάτης του κ. Μόσχου στην συγκεκριμένη λαϊκή. Τώρα εάν ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα συνεργάζεται με έναν Χρυσαυγίτη εγώ δεν το γνωρίζω.

Δείτε την ανάρτησή του:

Τι έγραψε το left.gr;

Χέρι – χέρι με πρώην χρυσαυγίτη ο Γεωργιάδης στη λαϊκή αγορά του Κολωνού (βίντεο)

Εναντίον του Χρήστου Μουλά είχε σχηματιστεί δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για οπλοκατοχή.

Χέρι – χέρι με το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Μουλά, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Κολωνού ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο συνοδός του Άδ. Γεωργιάδη είναι πρώην πρόεδρος του σωματείου της Δ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής, ενώ διετέλεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής το 2014.

Σύμφωνα με το XYZ Contagion, εναντίον του Χρήστου Μουλά, είχε σχηματιστεί δικογραφία το 2013 για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.Διαβάστε επίσης