-->
21.03.2023

Άδωνις: Ο Πολάκης δεν είχε φροντίσει να κάνει την τρίτη δόση στην 83χρονη μητέρα του – Από τι γλιτώσαμε!

Σκληρές… εκφράσεις και «λέξεις» που προκαλούν αίσθηση… Ο λόγος για την αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

«Ο Θεός μας λυπήθηκε» έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα τεστ κατά του κοροναϊού με αφορμή την περίπτωση της μητέρας του.

«Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τι απάντησε ο Πολάκης: Άκου μαυραγορίτη των Rapid και των Pcr test

Στον Άδωνη Γεωργιάδη απάντησε ύστερα από λίγη ώρα ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τον «μαυραγορίτη των Rapid και των Pcr test, υπουργό νανογιλεκων και ντίλερ συμφερόντων».

ΑΚΟΥ «μαυραγορίτη» των ράπιντ και των Pcr test,υπουργέ νανογιλέκων και ντίλερ συμφερόντων!!
ΠΡΩΤΟΝ: Άνοιξε τα στραβά σου και προσπάθησε να καταλάβεις πως το αφήγημα του «μοναδικού όπλου του εμβολίου» ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη.
Γιατί εγώ την Ιατρική την έμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσύ, άσχετε ακροδεξιέ!!
ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα, κρύψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κορονοϊού που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο. Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Ανάπτυξης τον καιρό της πανδημίας και χορεύουν οι μεσάζοντες αισχροκερδώντας στην τσέπη του απλού κόσμου!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;
ΥΓ. και τολμάς και μιλάς ΕΣΥ ειδικά, που νόσησες ενώ ήσουν πλήρως εμβολιασμένος;” έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης