-->
18.05.2024

Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο σήμερα για τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Σήμερα αναμένεται να δοθεί εξιτήριο στον 39χρονο φονιά της πρώην συντρόφου του, Κυριακής Γρίβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν δεμένος σε κρεβάτι του «Τζάνειο» νοσοκομείου, σήμερα αναμένεται να αποχωρήσει και θα αποφασιστεί αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί των φυλακών. Μέχρι τώρα ο ίδιος ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του και οι φρουροί των φυλακών είχαν γίνει η σκιά του. Μάλιστα, υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο καθώντας σαφές με την ανήσυχη συμπεριφορά του πως δεν θέλει να βρίσκεται εκεί.

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονταν συνεχώς κοντά του και δεν άφηναν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να είναι οι ίδιοι παρών.

«Ένα τσογλάνι βρίσκεται στο Τζάνειο χωρίς να έχει τίποτα»


Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ξεσπάσει για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο».

«Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».Διαβάστε επίσης