-->
18.05.2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Λύστε με, θέλω να φύγω» – Οι φωνές του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ»… Αυτά φωνάζει μέσα από το νοσοκομείο ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής που τη δολοφόνησε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα παραμένει στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά το νοσοκομείο «Αττικόν» λόγω της απόπειρας αυτοκτονίας που είχε κάνει. Πάντως, έξι ψυχίατροι που τον εξέτασαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, θέλω να φύγω», φωνάζει συνεχώς ο 39χρονος μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, είναι δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, φωνάζει, έχει ένταση και δεν είναι συνεργάσιμος.

Πάντως, οι δύο ψυχίατροι που τον εξέτασαν στο «Αττικόν», τονίζουν στη γνωμάτευσή τους πως ο 39χρονος έχει χειριστική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να στήσει ανάλογο «αυτοκτονικό σκηνικό» στο κελί.

Υπό αυτό τον φόβο εξάλλου, ο Κορυδαλλός αρνήθηκε την επιστροφή του στις φυλακές, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο «Αττικόν».

Άγιοι Ανάργυροι: «Με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο» – Η επιστολή του 39χρονου

Στο μεταξύ, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο μιας ακόμα επιστολής του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στην επιστολή του ο 39χρονος αναφέρει: «Σου γράφω γιατί ήθελα μια φορά να με ακούσεις χωρίς να μιλάς και να πετάς τα δικά σου, έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο, έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί.

Και προσθέτει: «σου είπα μωρό μου έχω κάποια προβλήματα, έχω διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Ήμουν τόσα χρόνια χρήστης και ότι τώρα τα έκοψα για πρώτη φορά γιατί ήθελα να είμαι μαζί σου. Εσύ από την άλλη όπως σου είπα και χθες δεν την άφησες αυτή τη σχέση ποτέ σε ηρεμία. Μια γινόταν το ένα, μια το άλλο, μια το παρ’ άλλο. Φωτογραφίες αγάπη γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς άλλους;».

Συνεχίζοντας στο μοτίβο γράφει: «γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…

Κι όμως όλο τον τελευταίο καιρό όλο με προσβολές με αντιμετωπίζεις. Δεν με εκτιμούσες σε τίποτα, δεν με ήθελες τις περισσότερες φορές και έδειχνες ότι με σιχαίνεσαι κι εγώ να αναρωτιέμαι τι έκανα, τι κάνω λάθος».

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρει: «όχι δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει. Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για μένα και θα τα καταφέρουμε.

Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει.

Αποφάσισες να δείξεις ότι δεν άξιζε τίποτα, υποτίμησες τόσο τον εαυτό σου γιατί; Συνέχεια σου έλεγα πόσο όμορφη είσαι και ότι καμία δεν συγκρίνεται μαζί σου. Ήθελες επιβεβαίωση; Κρίμα ρε μωρό μου σε αγάπησα τόσο πολύ και δεν το κατάλαβες καν. Τουλάχιστον θα μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση πιο σωστά ρε συ Κυριακή και όχι με αυτόν τον τρόπο. Και απλά με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο. Τουλάχιστον μπράβο, αν όντως ήταν αυτός ο στόχος σου, το κατάφερες και με το παραπάνω. Να είσαι πάντα καλά, αλλά μακριά μου. Κρίμα γιατί σ’ αγάπησα. Αντίο ο μ… ο Θανάσης σου.Διαβάστε επίσης