Έντρομοι περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Παρασκευής, όπου σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο ομάδες ατόμων, από 10 άτομα η καθεμία και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα όπως ένα σφυρί το οποίο εντοπίστηκε στο σημείο μετά τη λήξη του περιστατικού.
«Ήταν 9 παρά πέντε άκουσα φωνές από παιδιά ηλικίας έως 15 ετών βγήκα να δω τι συμβαίνει. Βρήκα ένα παιδί να μου ζητά βοήθεια, ήταν τραυματισμένο στο κεφάλι έτρεχαν αίματα από παντού, μαζί του ήταν κι ένα άλλο παιδί από την παρέα που είχε χτυπήσει πίσω στο κεφάλι», δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής συμπλοκής.
«Δεν καταλάβαμε τί συνέβη, τα παιδιά φώναζαν βοήθεια», περιγράφει μία δεύτερη μάρτυρα
«Με τόσο αίμα που είδα, νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει» είπε στο Star άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αιτία της συμπλοκής είναι οι προσωπικές διαφορές, ενώ δεν εξετάζεται τελικά το ενδεχόμενο να υπήρχαν οπαδικά κίνητρα. Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας, την οποία άτομα από τις δύο παρέες είχαν γνωρίσει μέσω Ιnstagram.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής.