Search
Close this search box.
Search

Άγριο μπούλινγκ σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια: Τύλιξαν τον λαιμό του συμμαθητή τους με πετονιά

Πριν 2 έτη

Τέσσερις συλλήψεις μαθητών από την αστυνομία για πρωτοφανές περιστατικό μπούλινγκ σε ιδιωτικό σχολείο των Βορείων Προαστίων.

Ένα ακραίο περιστατικό εκφοβισμού σημειώθηκε την Παρασκευή (31/03) σε ιδιωτικό σχολείο των Βορείων Προαστείων, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Συγκεκριμένα, μέσα σε σχολική αίθουσα την ώρα του διαλείμματος συμμαθητές του παιδιού το περικύκλωσαν, το ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον τυλίγουν με πετονιά στο λαιμό.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να τυλίξουν όλοκληρο το σώμα του θύματος με την πετονιά, ενώ παράλληλα τον έβριζαν, τον κορόιδευαν και γελούσαν.

Μάλιστα προκλήθηκαν σωματικές βλάβες στο παιδί από το περιστατικό, για το οποίο έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις μαθητές 15 ετών, τρια αγόρια και ένα κορίτσι.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ακόμη ανηλίκων οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν πριν τη λήξη του αυτοφώρου. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.