-->
26.09.2023

Αλεξάνδρα Κρητικού: Το «νέο αίμα» του Νίκου Χαρδαλιά για τη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής

O Νίκος Χαρδαλιάς, από τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, αλλά και παλαιότερα, είχε μια ξεχωριστή ματιά, ένα αισθητήριο, για τους ανθρώπους που συνεργαζόταν και πάντα επέλεγε τους καλύτερους αφού είχε απαιτήσεις.

Το ίδιο κάνει και τώρα, που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης του ανέθεσε να ηγηθεί της μάχης για την Περιφέρεια της Αττικής. Έχει επιλέξει άξια στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους και ιδιαίτερα νέα παιδιά με σπουδές, ήθος και όρεξη να προσφέρουν στις γειτονιές της Αττικής.

Η Αλεξάνδρα Κρητικού είναι μια από τις υποψήφιες του Νίκου Χαρδαλιά – Αττική Μπροστά, στον Κεντρικό τομέα της Αθήνας.

Όπως η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της στο facebook «Αδύναμα πλάσματα εμείς οι άνθρωποι φτιαγμένοι από λάσπη και όνειρα, μα από τα χώματα ανεβαίνουν οι γενιές και στα χώματα ξαναπέφτουν. Ζήτω την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου γιατί οι σπουδές μου, η διάθεση μου να συνεργαστώ και η αστείρευτη επιθυμία μου να δημιουργήσω αποτελούν τρία πολύτιμα όπλα για μια Αθηναία που θα παλέψει για την πόλη της!».

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά «έχει λιώσει» παπούτσια στις γειτονιές της Αθήνας, τόσο στο κέντρο όσο και στον Βύρωνα, το Γαλάτσι, τον Υμηττό, τη Νέα Φιλαδέλφεια, την Καισαριανή, τη Δάφνη, του Ζωγράφου, τη Νέα Χαλκηδόνα, συνομιλώντας με πολίτες και μεταφέροντας τον ενθουσιασμό της για προσφορά στους συμπολίτες της.Διαβάστε επίσης