-->
22.09.2021

Αλέξης Κούγιας: Αυτή είναι η αλήθεια για το ασφαλιστήριο της μηχανής που οδηγούσα στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας όπου σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο της μηχανής που οδηγούσε. Σύμφωνα με το MykonosLive TV, οι άνδρες της αστυνομίας επέβαλαν πρόστιμο στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος ήταν απολύτως συνεργάσιμος και ευγενικός μαζί τους.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε το MykonosLive TV


Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Σε δήλωσή του, ο Αλέξης Κούγιας διευκρινίζει ότι σε τροχονομικό έλεγχο που του έγινε, δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο της μηχανής και οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν παράβαση και πρόστιμο, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Το πρωί της επόμενης ημέρας η γραμματέας του απέστειλε στο ΑΤ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και «το θέμα θεωρείται λήξαν».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική: Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου. Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής. Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη. Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν. Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου».Διαβάστε επίσης