-->
09.12.2023

Αλέξης Τσίπρας: Σοκαριστική η κατάσταση στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Οι εκ των υστέρων λύσεις της κυβέρνησης δεν θα καλύψουν τις ελλείψεις

Αλέξης Τσίπρας από Παίδων «Αγία Σοφία»: Σοκαριστικό ότι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας δεν έχει αναισθησιολόγους με αποτέλεσμα 3.000 παιδιά να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για χειρουργείο. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθό και την αναπληρώτρια τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που έφτασε στο «Αγία Σοφία» λίγο πριν τις 11.30, χαρακτήρισε σοκαριστικό το γεγονός ότι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας δεν έχει αναισθησιολόγους με αποτέλεσμα 3.000 παιδιά να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για χειρουργείο.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη διοίκηση του Παίδων «Αγία Σοφία», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκ των υστέρων λύσεις οι οποίες δεν θα λύσουν το πρόβλημα των ελλείψεων. Αφενός οι προκηρύξεις θα πάρουν χρόνο, αφετέρου οι μετακινήσεις θα μεταφέρουν το πρόβλημα σε άλλα νοσοκομεία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε επίσης