-->
29.06.2022

Αναβαθμίστηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» με τη νέα πεζογέφυρα

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Τετάρτης η νέα πεζογέφυρα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Η πεζογέφυρα είναι δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και συνδέει τον Χειρουργικό Τομέα με τη νέα Πολυδύναμη ΜΕΘ και το Ακτινολογικό Τμήμα.
«Παραδώσαμε σήμερα τη νέα, κλειστή πεζογέφυρα που συνδέει λειτουργικά και με ασφάλεια τη νέα ΜΕΘ του Γ.Ν. «Η Σωτηρία» με το κτίριο των Χειρουργείων. Πριν από λίγους μήνες υλοποιήσαμε σε χρόνο ρεκόρ τη νέα πτέρυγα ΜΕΘ 50 κλινών του νοσοκομείου Σωτηρία και τώρα ολοκληρώνουμε στην ουσία αυτό το έργο με μια σημαντική, υπερσύγχρονη υποδομή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για τη δωρεά που έκανε η Βουλή των Ελλήνων, την ΚΤΥΠ για την αποτελεσματική δουλειά και πάνω απ΄όλα τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την μεγάλη προσπάθεια και την προσφορά τους όλους αυτούς τους μήνες», αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Κώστας Καραμανλής.
Δείτε την ανάρτησή του:


Διαβάστε επίσης