-->
22.01.2022

Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε φορτσάτος και έδωσε ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα Καινούργιου

Ορεξάτος και διάθεση να μιλήσει για όλα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πόστο του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» κι εκείνη, τον υποδέχτηκε με μια τεράστια αγκαλιά και συγκίνηση.

Ο παρουσιαστής και expert των reality τηλεπαιχνιδιών, μπήκε γεμάτος ενέργεια στο πλατό και πριν ξεκινήσει τη δουλειά του, θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές στην KatKen, όσον αφορά στα προσωπικά της.

«Από τότε που έφυγες μου πήγαν όλα στραβά. Είσαι το γούρι μου», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνος της απάντησε: «Θα τα διορθώσουμε όλα. Έχω μερικές αντιρρήσεις στην συμπεριφορά σου όσον αφορά στα προσωπικά. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική και όχι να μαθαίνω αυτά που γράφεις. Έχεις μια θλίψη, ένα ικετευτικό. Είσαι χαρά Θεού, είσαι μοναδική, επιτυχημένη, έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι. Ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα; Άλλοι πρέπει να κλαίνε, άλλος πρέπει να λέει “τι έκανα ο κερατάς”».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. «Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Μετά, περιπέτεια τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη συψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα».

 Διαβάστε επίσης