-->
06.08.2021

Απ’ τα βοσκοτόπια στα κονσερβοκούτια

Κάποια δάνεια για… εξαγορά πτωχευμένης κονσερβοποιίας σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας επενδύθηκαν σε ΣΥΡΙΖΟφυλλάδα στην Αθήνα η οποία, από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της μέχρι που έβαλε λουκέτο, παρουσίαζε ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία.

Η βοήθεια που υπόσχονταν στο εκδότη και νεόκοπο επιχειρηματία τυποποίησης το σύστημα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πενιχρή, ενώ δεν ρύθμισαν όπως είχαν δεσμευτεί ούτε τα δάνεια που πήρε για την κονσερβοποιία.

Τώρα ο εκδότης που είχε νταραβέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος σε τοξικά δάνεια σε τράπεζες και οφειλές στην Εφορία.

Η διαδικασία κατασχέσεων έχει ήδη αρχίσει και περιλαμβάνει όλα τα εμφανή του περιουσιακά στοιχεία.

Ο εκδότης χτυπάει το κεφάλι του γιατί, όπως λέει, τζάμπα πλήρωνε ενενήντα ΣΥΡΙΖΑίους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μία προστατευόμενη κορυφαίου στελέχους της τότε κυβέρνησης που είχε ειδικό μισθολόγιο, προφανώς για να καλύπτει τις… νυχτερινές υπερωρίες στο γραφείο του υπουργού.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται ο εν λόγω εκδότης να ακολουθήσει τη συνταγή Καλογρίτσα και να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ… Λίβανος.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης