-->
18.10.2021

Απειλές κατά της ζωής του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού από το ράπερ «Υποχθόνιο»

Με μία ανάρτησή του στο Twitter, o διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός γνωστοποιεί τις απειλές κατά της ζωής του από το ράπερ «Υποχθόνιο», αναφέρει σε δημοσίευσή της η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ.

Αναλυτικότερα, γράφει, ο Νίκος Ρωμανός κοινοποίησε μία ιστορία του ράπερ, ο οποίος γράφει: «Και ο χώρος των ράπερς αριστερο κρατείται Θες να φας στη μάπα Καμία χρυσή από glock? Σίστα; Από το φασίστα»

Σημειώνεται πως το Glock είναι μια σειρά από ημι-αυτόματο πιστόλια με πλαίσιο πολυμερούς, βραχείας ανάκρουσης, με κλειδαριά, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τον αυστριακό κατασκευαστή Glock Ges.

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, συνόδευσε την ανάρτησή του με το σχόλιο: «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ.Τσίπρα», καθώς ο ράπερ είναι γνωστός υποστηρικτής του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Υπενθυμίζεται, συνεχίζει η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ, πως το 2019, προεκλογικά, ο ράπερ Υποχθόνιος, που πριν από τις ευρωεκλογές είχε δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφιζόταν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον Μάιο του 2019 ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ είχε διοργανώσει εκδήλωση στο Gazarte, όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί είχε βρεθεί και ο ράπερ, ο οποίος είχε ανεβάσει stories στο Instagram με τον Νάσο Ηλιόπουλο, την Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη και είχε ποστάρει και ένα βίντεο που τράβηξε ο ηθοποιός και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Διαβάστε επίσης