-->
28.09.2022

Αποκάλυψη 15minutes.gr: Λοβέρδος κατά Ανδρουλάκη: Ποιον θα βάλεις επικεφαλής στη Βουλή, αν εκλεγείς; – Τι υποψιάζεται

Το ερώτημα ποιος θα εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ στη Βουλή αν εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης αρχίζει να θέτει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ερώτημα που θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ως γνωστόν  δεν έχει θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, είναι ευρωβουλευτής και ως εκ τούτου εφόσον εκλεγεί αρχηγός θα πρέπει να ορίσει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να εκπροσωπεί το κόμμα σε συζητήσεις σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και σε άλλες κοινοβουλευτικές δραστηριότητες που απαιτείται η παρουσία του αρχηγού.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα επιμείνει να θέτει το ερώτημα, αν και οι πληροφορίες επιμένουν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόκειται να το  απαντήσει όσο και αν πιεστεί. Και θα θέτει το ρώτημα ο Ανδρέας Λοβέρδος, όχι μόνο για να αναδείξει ένα αδύναμο σημείο του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και για να ανακόψει συμμαχίες των αντιπάλων του ενόψει του δεύτερου γύρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επιτελείο του Α. Λοβέρδου έχουν φτάσει πληροφορίες πως «ψήνεται» συμμαχία και «μυστική συμφωνία» μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αν παρ’ ελπίδα δεν περάσει στη δεύτερη Κυριακή να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και ο Γιώργος Παπανδρέου, αν δεν μπει στο δεύτερο γύρο  να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να οριστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη επικεφαλής του κόμματος στη Βουλή. Και  στην πορεία, όμως, αν παραιτηθεί ο Ν. Ανδρουλάκης από ευρωβουλευτής, θα τον αντικαταστήσει ο Νίκος Παπανδρέου – με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, δηλαδή…

Μένει να αποδειχτεί στην πορεία ή όχι, εάν αυτές οι εικασίες έχουν βάση…

Διαβάστε επίσης