-->
03.08.2021

Αποκάλυψη: Ποιος είχε μιλήσει πρώτος για τον Μπάμπη, ότι ήταν ύποπτος…

Ο αρχιφύλακας Χρήστος Βαρδίκος πήρε αμέσως στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης Κοραλάιν, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο του φρίκης.

Όπως είπε, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με το σύζυγο της Καρολάιν. Ο τρόπος που βρήκαν για να μπουν ήταν από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο. Τότε κάλεσαν και ασθενοφόρο.

Μπαίνοντας όπως λέει και εξερευνώντας το σπίτι, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή. Τότε κατάλαβαν πως εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο.

Όταν ανέβηκαν στη σοφίτα, ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Εκεί είδαν την Καρολάιν νεκρή, και πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακουμπούσε πάνω στη μαμά του. Συγκλονισμένος ο αστυνομικός σε αυτό το σημείο της αφήγησης, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Συνέχισε την περιγραφή λέγοντας πως δίπλα στο κρεβάτι και κάτω ήταν δεμένος ο σύζυγος. Αφού διαπίστωσαν πως όντως η 20χρονη είχε πεθάνει, πήρε το μωρό αγκαλιά, κατέβηκε στο ισόγειο και το έβαλε στο περιπολικό, μέχρι να έρθουν συγγενείς.

«Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του». Όπως λέει έπαιξε ρόλο γι αυτόν και το ότι είναι πατέρας (έχει ένα κοριτσάκι 8 ετών).

Δείτε το βίντεο:

Όμως, ο αρχιφύλακας, ήταν επιφυλακτικός για τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, από την αρχή. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο συνάδελφός του του είπε επί λέξει: Γιώργο, κάτι δεν κολλάει… Μάλλον αυτός είναι. Μάλιστα, μου άρπαξε από τα χέρια το μωρό, με περίεργο τρόπο. Σαν ανα ήθελα να το επιδείξει στους δημοσιογράφους, ο ίδιος», αναφέρει ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Από την αρχή, ο μόνος που μιλούσε για πολλά κενά στην υπόθεση ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Είχε πει ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Ερωτηθείς για το αν θα βρεθούν οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών είχε  αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι τέρμα.

Αναφερόμενος στα σενάρια που διακινούνταν στα μέσα ενημέρωσης και στο αν θα υπάρξει ανατροπή είχε είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

 Διαβάστε επίσης