-->
06.10.2022

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Μόνο στη Φώφη ελπίζει ο Τσίπρας

Κατηγορηματικό «όχι» στην πρόταση Τσίπρα για προοδευτική διακυβέρνηση από Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, μάλιστα, στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους, όπως είναι να γνωρίζει το 15minutes.gr, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να δώσουν στον Αλέξη Τσίπρα ούτε καν ψήφο ανοχής, σε περίπτωση βεβαίως που ο ΣΥΡΙΖΑ ανατρέψει τα έως τώρα προγνωστικά και βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές-κάτι για το οποίο δεν προϊδεάζει καμία απολύτως δημοσκόπηση.

Σε αυτή την περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας «ποντάρει» μόνο στη Φώφη Γεννηματά, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δηλώσει πως αν εκλεγεί δεν θα προχωρήσει σε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ναι μεν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, πλην όμως δεν φαίνεται να είναι στην κατεύθυνση συνεργασίας.

Το Μαξίμου, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες τρίβει τα χέρια του, καθώς το δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ «ή αυτοδυναμία της ΝΔ ή το χάος» εκτιμάται ότι θα βρει προσφορότερο έδαφος έναντι του αντίστοιχου διλήμματος της «προοδευτικής κυβέρνησης» που θέτει στους ψηφοφόρους ο Αλέξης Τσίπρας. Αρκεί βεβαίως η ΝΔ να κρατά τη διαφορά που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα καιγόταν γίνουν οι εκλογές…Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης