Search
Close this search box.
Search

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Ομάδα νέων συμβούλων ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στην εβδομάδα – Ποιοι θα είναι

Πριν 4 έτη
Νέους συμβούλους, που δεν αποτελούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινούνται στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς, αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr.
Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, μεταξύ αυτών φέρεται να είναι ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Σορβόνης Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος ζει στη Γαλλία, (Δείτε παρακάτω ποιος είναι), ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και Έλληνες πανεπιστημιακοί, αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενδιαφέρον εμφανίζει και το σχήμα που θα λειτουργούν οι νέοι σύμβουλοι
Νεότερα όμως προσεχώς…
Ποιος είναι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας 

Ο κ. Γεροτζιάφας, ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το “νέο ΕΣΥ”, ήταν εκεί.

Όμως μετά τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είχε κάνει μια προκλητική και εξόχως επιθετική ανάρτηση στο facebook, αποκαλώντας την κυβέρνηση “ακροδεξιά συμμορία”(!), ενώ καλούσε σε κινητοποιήσεις εν μέσω πανδημίας! Παλαιότερα ήταν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Η ανάρτηση του Γεροτζιάφα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που προκάλεσε της αντίδραση της της ΝΔ, είναι η παρακάτω:

Στην πλατεία της Νεας Σμυρνης εγινε δημοσιος βασανισμος ενος πολιτη
Τα συνταγματικα δικαιωματα παραβιαζονται συστηματικα
Τα ανθρωπινα δικαιωματα παραβιαζονται συστηματικα
Η μιση χωρα, ενα χρόνο μετα την εναρξη της πανδημιας κινδυνευει να γίνει Bergamo
Το υπουργειο υγειας εν μεσω πανδημίας ειναι βαρκα στο γυαλο
Ο παιδεραστής Γεωργιαδης συμβουλος του πρωθυπουργου προστατευθηκε κ ο Λιγναδης καλύφθηκε μεχρι το τελος.
Βλεπουμε εδω κ δεκα μηνες τον θανατο του εμπορακου και την υποβιβαση του εργατη στο επιπεδο του σκλαβου
Η εθνικη κυριαρχια ειναι κουρέλι
Η ακροδεξιά συμμορία πρεπει να πέσει με λαϊκες κινητοποιήσεις
Τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστερας εχουν σημερα τεράστια ευθύνη. Δεν πρεπει να αφησουν την ακροδεξια συμμορια να μετατρεψει την χωρα σε συγχρονο μετεμφυλιακο κρατος.
Να βγουν απο τον λήθαργο και τον φοβο της πανδημιας κ να προκαλεσουν λαικες κινητοποιησεις τωρα.
114

Η απάντηση της ΝΔ

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, τότε ανέφερε πως ο καθηγητής “ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς “να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας”.

“Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς “να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας” και “να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα”.

Λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα, ο κ. Γεροτζιάφας που είχε προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το “νέο ΕΣΥ” και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας, καλεί τον κόσμο στο δρόμο.

Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Τι λέει όμως τώρα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τη Γαλλία, και την άρνηση κοινωνικής και ατομικής ευθύνης από τους αντιεμβολιαστές; 

Για ακούστε τον:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός, λέει ο κ. Γεροτζιάφας. Θα τον ακούσει ο κ. Τσίπρας τον και επισήμως, μάλλον, νέο σύμβουλό του;

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.